IPB Fórum: Skin telepítési (megjelenési) problémák - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Skin telepítési (megjelenési) problémák

#1 Felhasználó nem aktív   muxuj 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 10

Elküldve: 2011 november 18 - 22:28

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy bizonyos skin-ek képi elemei nem jelennek meg rendesen telepítés után (pl. háttérkép, fórum elválasztó sávok, stb.)... ezt mi okozza, illetve mivel orvosolható? Szeretnék feltenni egy karácsonyi skin-t, szerencsére találtam is 4-et, de mindegyiknél ugyanaz a probléma.

Itt egy példa:

Így kellene, hogy kinézzen:

kép

Így néz ki, amikor feltelepítem:

kép

És egy másik példa:

Így kellene, hogy kinézzen:

kép

Így néz ki, amikor feltelepítem:

kép

Se a háttérképet, se semmilyen más képi elemet nem rendel hozzá a telepítés során. Illetve csak nagyon minimálisat. Már próbálkoztam több módszerrel is, de az eredmény ugyanez minden skin-nél...

Szerkesztve muxuj által: 2011 november 19 - 12:23

0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2011 november 19 - 16:01

Próbáld meg a cachet üríteni.

De az is lehet, hogy egyszerűen nem kompatibilis az adott fórum verzióval.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   muxuj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011 november 19 - 18:05

Ürítettem a cache-et, már minden ehhez hasonló "tisztogatást", újraépítést elvégeztem és még sincs változás...
A verzió számnak stimmelnie kell, hiszen kifejezetten a fórumhoz való verziókat kerestem. Például a White Christmas 3.13 és 3.1.4 verzióra való. Az én fórumom 3.1.3 verziószámú. Tehát elméletileg stimmelnie kellene... és a többi skin is erre a verzióra volt írva... hiszen eleve úgy kerestem őket...
0

#4 Felhasználó nem aktív   muxuj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011 november 21 - 20:14

Egyébként erről az oldalról szoktam venni a skineket:

http://www.ibskin.com

Nem sajnálom rá azt a havi 20 dollárt... csak én úgy érzem, hogy ami 3.1-es verzióként van feltüntetve, az valójában 3.1.4 verziójú vagy 3.2. Másra nem tudok tippelni, hogy az onnan vett skinek miért nem működnek a fórumon...
Nyilván kénytelen leszek frissíteni magát a fórumot, különben nem jutok előre...

Szerkesztve muxuj által: 2011 november 21 - 20:14

0

#5 Felhasználó nem aktív   HAMA® 

• Újonc
  • Pipa
  • Hozzászólás: 12

Elküldve: 2011 november 22 - 20:30

Idézet

Egyébként erről az oldalról szoktam venni a skineket:

Elég érdekes a megfogalmazásod
Mi kerül havi 20 dollárba momentán én semmi erre utalót nem találok.
6 hónap prémium tagság az akad de az 75 dollár .....mellesleg lehet nemrég kezdték a skineket készíteni s nem tudják milyen verzió számú IPB-re is telepíthető. Másrészt miért itt teszed fel ezt a kérdést ha ott "vásároltad" a skint akkor az ottani fórum is tud válaszolni . Harmadszor a leglényegesebb az ott vásárolt skineket akár rögtön de minimum 24 órán belül feltelepítik neked /ill veled/.

A problémád sajnos arra utal -mivel nem írtad- gondolom az images.xml.gz fájlt nem telepítette fel .Ebben a kategóriában hülye kérdés de godolom hozzá rendelted a megfelelő images mappát?...... Sok skin telepítésénél belefutottam ebbe a problémába volt amit máshonnan kellett újra megszereznem volt ami mai napig nem működik . Persze kerestem én is hiba okát de csak ezeket a válaszokat kaptam cache- skin hiba.
Am ..ha nem kompatibilis a skin eleve meg se jelenik ill csak fehér oldal jön be ... :D s az adminban kell az alapértelmezett skint átállítanod... :lol: ez tuti megettem ezt a kefét párszor ..

Hali Hama®
0

#6 Felhasználó nem aktív   muxuj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011 november 23 - 13:48

Nem jól értelmezted... A skinek is pénzbe kerülnek ugyebár... egy hónapban nem sajnálok egy skinre 20 dollárt.. Ez persze nem azt jelenti, hogy havonta veszek... csak egy hónapban rászánok ennyit... Tudom, furcsán hangozhat számodra, hogy valaki pénzt invesztál ilyesmire... de én speciel kifizettem az 50 dolláros regisztrációs díjat is...
Mivel ez az oldal gondolom hivatalos skin webshop, így innen szoktam csemegézni... idáig 3 skint vásároltam arról az oldalról... kompatibilitásról nem nagyon írnak, az, hogy kiírják: version 3.1, ezzel még nem vagyok beljebb... mivel a fórum 3.1.3 és ha esetleg a skin 3.1.4, akkor nyilván nem kompatibilis... de maga a skinhez semmi több információ nincs írva az oldalon...
Mivel az angol tudásom nem igazán a legtökéletesebb, ezért nem azon a fórumon érdeklődtem... ilyen egyszerű... A telepítést idáig is magam végeztem, így nyilván nem okoz gondot ezután sem... Tudom, hogy az oldal is feltelepíti nekem/velem potom 10 dollárért... meg sok egyéb extrát kínál 10-50 dollár között, de nekem csak a skin kellett.

Magát a problémát meg szerintem látod a képeken... az images.xml fájlt csak részlegesen rendeli hozzá... a vicces az egészben az, hogy ha FTP-n megnézem, ott a helyén van az összes fájl... tehát elméletileg feltelepítette...Kipróbáltam több skint is, a többsége működik rendesen, ahogy kell, csak ezek nem... ezért tippeltem verzió kompatibilitás problémára... a fórumon ilyen problémára annyit írtak, hogy újra kell cachelni a skineket. De ha az összes fájl a helyén van FTP-n telepítés után, az images mappa is stimmel a hozzárendelt skinhez, valamint újra is cacheltem mindent és ennek ellenére mégis csak részlegesen jelenik meg, ahogy a képek mutatják, akkor más lehet a bibi...
Többek közt ez a skin is ilyen problémát jelentett, ezt szerettem volna:

http://www.ibskin.com/forums/index.php/store/product/125-white-christmas-31/

Szerkesztve muxuj által: 2011 november 23 - 14:08

0

#7 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2011 november 23 - 15:59

A szervered megfelel a rendszerkövetelményeknek?

Esetleg próbáld meg leellenőrizni, hogy a képfájloknak az elérési útja megfelelő e.

Helyettesítőket (macro) nem kell külön hozzáadni? Esetleg még megpróbálkozhatsz a skin beállításoknál a CSS Opciók-al játszadozni.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó