Oldal 1 / 1
Felhasz.tiltások
Elküldve: 2011 november 09 - 16:11
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ipb 3.x.x -ben , csak IP, Felhasználó, email alapján lehet tiltani csak? Host, vagy tartományt nem lehet tiltani?
Esetleg valami MOD létezhet erre? ( Az a probléma, hogy nagyon sokaknak már dinamikus az IP címe, ez által hiába vannak kitiltva újra beregel, és tovább szemeteli a fórumot. Vagy esetleg valamilyen megoldás létezik arra, hogy az ilyen usereket kívül tartani? ( jó lenne egy szolgáltató tiltás benne... tartomány.. stb.. Érdekes hogy ezt a funkciót kihagyták egy fizetős fórumból.. pár free fórumban meg benne van )
Érdeklődnék, hogy ipb 3.x.x -ben , csak IP, Felhasználó, email alapján lehet tiltani csak? Host, vagy tartományt nem lehet tiltani?
Esetleg valami MOD létezhet erre? ( Az a probléma, hogy nagyon sokaknak már dinamikus az IP címe, ez által hiába vannak kitiltva újra beregel, és tovább szemeteli a fórumot. Vagy esetleg valamilyen megoldás létezik arra, hogy az ilyen usereket kívül tartani? ( jó lenne egy szolgáltató tiltás benne... tartomány.. stb.. Érdekes hogy ezt a funkciót kihagyták egy fizetős fórumból.. pár free fórumban meg benne van )
Elküldve: 2011 november 13 - 02:11
Idézés: wakafakka - Dátum: 2011 november 09 - 16:11
Üdv!
Sztem nem változott. Azt hiszem ugyanúgy lehet IP tartományokat és email domaineket is kitiltani mint a korábbi verziókban.
Idézés: Orgon - Dátum: 2011 november 12 - 15:18
Nem fog senki sem válaszolni. Halott ez a fórum.
(sajnos)
(sajnos)
Attól, hogy nyavajogsz, hogy halott a fórum még nem kapsz hamarabb választ.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2011 november 15 - 21:18
Aham.. értem.. de akkor hol a fenében van? Én nem lelem sehol... Bár lehet, hogy Én vagyok béna...
De az is lehet, hogy nem jól fogalmaztam.. Én nem 1 db sima IP címet és email címet szeretnék tiltani benne.. hanem az adott felhasználó teljes hostját.. vagy a szolgáltatóját.
De az is lehet, hogy nem jól fogalmaztam.. Én nem 1 db sima IP címet és email címet szeretnék tiltani benne.. hanem az adott felhasználó teljes hostját.. vagy a szolgáltatóját.
Szerkesztve wakafakka által: 2011 november 15 - 21:22
Elküldve: 2011 november 15 - 22:48
Idézés: wakafakka - Dátum: 2011 november 15 - 21:18
Én nem 1 db sima IP címet és email címet szeretnék tiltani benne.. hanem az adott felhasználó teljes hostját.. vagy a szolgáltatóját.
Mint ahogy írtam, ugyanott van ahol eddig: Members > Ban Filters
és a *-al lehet a tartományokat megadni.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
Elküldve: 2011 november 16 - 17:23
Nyavajgok, Én???
-{Nagy kopasz körszakállas 37 éves pali
}-
Szóval ha ismernél, nem írnál ilyet. Amúgy meg csak egy megállapítás volt, és nyilván nem az volt vele a cél hogy 7 nap után hamarabb kapjak választ
És én még elismerésemet fejeztem ki a másik topikban.
Ilyen válasz után erre mit írjak oda... Semmit.
Azért ha mégis nyavajgásnak vélted, akkor bocs.
-{Nagy kopasz körszakállas 37 éves pali
Szóval ha ismernél, nem írnál ilyet. Amúgy meg csak egy megállapítás volt, és nyilván nem az volt vele a cél hogy 7 nap után hamarabb kapjak választ
És én még elismerésemet fejeztem ki a másik topikban.
Ilyen válasz után erre mit írjak oda... Semmit.
Azért ha mégis nyavajgásnak vélted, akkor bocs.
Szerkesztve Orgon által: 2011 november 16 - 17:26
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó