IPB Fórum: Magyarítás gond: - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Magyarítás gond:

#1 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 167

Elküldve: 2011 november 04 - 23:44

Sziasztok!

Be akartam magyarítani az IPB 3.2.2 ,
Az innen letölthető ( http://ipboard.hu/fi...ar-nyelvi-fajl/ )magyaritás nem működik nekem. Ha a "Loock&Feel/Manage Languages" -ben az "Import Language XML" pontnál a "Upload language pack from your computer" -nél betallózom, akkor a feltöltés után fehér felület fogad az Adminisztrációs felületen. Hogy rendbe jöjjön, ujra be kellett lépnem a főoldalról az Admin Cp-be... Persze semmi sem lett magyar

-Aztán próbáltam a 3.0-hoz valót, ( http://ipboard.hu/fi...-nyelvi-csomag/) amiben vannak magyarra átírt fájlok, melyeket FTP-n bemásoltam (és felül írtam) a "Cache/Lang cache/1" mappába, és a 60-70% magyarította is (fórum és adminisztrációs felületeket) , de amikor a members részt is magyarítottam egy erre a célra elkészített members magyarítás nyelvi csomaggal (xml.gz) , ami ugyan csak a letöltött IBP3.0-ban volt, akkor ha újra fríssítettem az oldalt (f5) akkor újra angol lett minden, kivéve a members rész.

Nos mint látjátok a fő gondom az lenne, hogy magyarítani szeretném az IPB3.2.2.-t. De nem megy, ha valaki tud egy megoldást, vagy egy működő magyarítást erre a verzióra, akkor azt nagyon megköszönném. :)

És még egy kérdés így a végére:

Hogyan lehet eltüntetni a regisztrációkor megjelenő "Egyedi biztonsági kód" részt?

Szerkesztve Orgon által: 2011 november 05 - 00:10

0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2011 november 05 - 00:14

Gyenge a szervered

http://ipboard.hu/to...lok-telepitese/
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011 november 05 - 17:37

Értem.
Kerestem hogy hol van valamiféle adat a szerverről, de nem találtam ilyet.

Ami linket adtál, abban az hogy Pl. "Telepíts egy ipb fórumot localhostra" nos nekem ez arabul van.

Akkor vagy felteszek egy régebbi IPB verziót, (te melyiket ajánlanád nekem?)

Vagy hagyom a 70%-an lemagyarított mostani IPB 3.2.2

ÉN RÉSZEMRŐL INKÁBB MARADNÉK EGY RÉGEBBI VERZIÓNÁL, AMIHEZ VALÓSZÍNŰLEG TELJESEBB A MAGYARITÁS, ÉS VAN HOZZÁ EGY KÉT ÉRDEKESEBB SKIN, ILL. MOD.

bocsi a nagybetűért! :blush:

Szerkesztve Orgon által: 2011 november 05 - 21:33

0

#4 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011 november 05 - 21:33

Addig nem kreálom a motoros fórumomban a topikokat, amíg nem tanácsolsz valamit, mert ha másik verziót javasolsz, akkor feleslegesen melóznék ezzel. :S
0

#5 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2011 november 06 - 00:12

Telepítsd a xampp nevű cuccot a gépedre, ezzel lesz saját webszervered a számítógépeden, ahol már tudod módosítani a beállításokat ha szükséges. A neten nagyon sok leírást találsz a használatáról.

Telepítsd fel rá az ipb-t és a többi teendő pedig ott van a tutorialban amit linkeltem korábban.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#6 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011 november 06 - 14:53

Üzenet megtekintéseIdézés: tommy - Dátum: 2011 november 06 - 00:12

Telepítsd a xampp nevű cuccot a gépedre, ezzel lesz saját webszervered a számítógépeden, ahol már tudod módosítani a beállításokat ha szükséges. A neten nagyon sok leírást találsz a használatáról.

Telepítsd fel rá az ipb-t és a többi teendő pedig ott van a tutorialban amit linkeltem korábban.

Megcsináltam, köszönöm! :)

Szerkesztve Orgon által: 2011 november 06 - 19:22

0

#7 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011 november 06 - 19:25

:koccint:

Szerkesztve Orgon által: 2011 november 06 - 23:31

0