Sziasztok!
Az mitől van, hogy a fórum ( IPB 3.1 ) nem kezeli le a szülinaposokat.. Állandóan azt írja, hogy ma senkinek nincs. Pedig van. Állandóan nekem kell manuálisan a Cache Management lefuttatni. Van erre esetleg valamilyen megoldás?
Oldal 1 / 1
Mért nem kezeli a fórum a szülinaposokat? Cache Management kell állandóan lefuttani.
Elküldve: 2011 október 26 - 21:07
Asszem van olyan az adminban, hogy kikapcsolja a megjelenést?
Meg olyan is, hogy csak akkro jelenítse meg, ha van születésnap (az a sávot)
Meg olyan is, hogy csak akkro jelenítse meg, ha van születésnap (az a sávot)
Elküldve: 2011 december 21 - 23:51
Én nem találkoztam ilyennel, de ettől függetlenül lehet hogy van Én nem lelem sehol. De szerintem nem ez a probléma, mert akkor cache után sem jelennének meg.
Most komolyan,,,, senki másnak nincs ilyen gondja??
Elküldve: 2011 december 23 - 01:35
Idézés: wakafakka - Dátum: 2011 december 21 - 23:51
Én nem találkoztam ilyennel, de ettől függetlenül lehet hogy van Én nem lelem sehol. De szerintem nem ez a probléma, mert akkor cache után sem jelennének meg.
Küldj be egy hibajegyet az IPS-nek és ők ránéznek neked.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2012 február 01 - 10:30
Idézés: wakafakka - Dátum: 2011 december 21 - 23:51
Hali!
Nekünk is hasonló a gondunk, vagyis vannak szülinaposaink, de csak akkor látjuk őket, ha belépünk a naptárba, A fórum nem mutatja őket.
Beállításoknál valóban van olyan, hogy rejtse el, ha nincs születésnapos, de az nálunk ki van kapcsolva.
Esetleg született közben már megoldás a problémádra? Ha igen, légyszíves áruld el nekem.
Köszi!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó