Üdv!
Van az oldalam, amibe vannak kategóriák és azokba fórumok. Mint minden közösséget gyűjtő fórum esetében, itt is van egy "Offland", ahol mindenki összevissza mesél, vicceket mutat ésatöbbi ésatöbbi. Sajnos egyes tagok a ezen fórumhoz nem tartozó hozzászólásokat értékelik pozitívan, például egy jó viccet. Ez kicsit megtévesztő információt ad pár személyről, hisz a hírnevük emiatt emelkedni fog, amikor az oldal igazi témájához nem adnak hozzá érdemben. Éppen ezért, csak az "Offland" nevű részben szeretném kikapcsolni az értékelést.
Kerestem, de nem találtam ilyen terű beállítást. Valahol félrenéztem és meglenne csak én nem találom?
Előre is köszönöm!
Oldal 1 / 1
Hozzászólás értékelés Szeretném a +/- értékelést egy-két alfórumban kikapcsolni.
Elküldve: 2011 október 18 - 06:34
Look & Feel -> Topic View -> topicViewTemplate.
keresd meg:
Tedd felé:
Keresd meg:
Tedd felé:
ezzel a beállítással csak a téma nyitó első hszt lehet értékelni azért nem árt ha az aktív hozzászólóknak megmarad ez a lehetőség ....szerintem
By -->Hama®
keresd meg:
Spoiler
Tedd felé:
Spoiler
Keresd meg:
Spoiler
Tedd felé:
Spoiler
ezzel a beállítással csak a téma nyitó első hszt lehet értékelni azért nem árt ha az aktív hozzászólóknak megmarad ez a lehetőség ....szerintem
By -->Hama®
Elküldve: 2011 október 20 - 00:57
Szerintem nincs ilyen beállítás, de lehet, hogy tévedek.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó