Enged a Microsoft: elérhető a teljes forráskód
Általánosságban a Windowsról!
Elküldve: 2006 január 26 - 20:58
Ez azért meglepő, eddig ugyanis az MS semmilyen forráskódot nem adott ki a kezéből.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 január 30 - 18:28
Hát nem tudom, mégis ki használ manapság Nt 4-et? Nem hiszem, hogy akkora kár érte őket azal, hogy egy kb. 10 éves rendszer kódja kikerült.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 január 30 - 18:40
Az igaz, de az okozott kár elenyésző.
Elküldve: 2006 január 31 - 17:29
Idézet
...annak idején saját weboldalán értékesítette a Windows NT 4.0 és Windows 2000 operációs rendszerek forráskódját.
Ha árulta is az elcsent kódot, az már tényleg gáz..
Elküldve: 2006 január 31 - 17:30
Hát igen, de szerinted megvette valaki? Bár biztosan, de szerintem nem okozott ezzel komoly kárt az ms-nek, ha a Vista vagy az XP kódját árulná az más lenne.
Elküldve: 2006 január 31 - 23:26
Biztosan jól meggondolták a dolgot, nem hülyék ülnek az MS-nál. Különben soha nem lett volna ekkora cég, biztosan tudják mit csinálnak.
Elküldve: 2006 február 04 - 19:12
És mit mondott?
Eredeti?
Nekem eredeti CD-m van, de mivel az SP2 anno nem akart felmenni, mert szerinte nem az, és késő este a ms hotline-on sem volt senki ( gondoltam újraaktiválom és kulcsot cserélek), ezért némi keresés után találtam egy leírást ami alapján kicseréltem a kulcsot egy corporate verziós illegálisra, és ezután már gond nélkül ment az sp2 felrakása, de azóta is rendületlenül jönnek a frissítések is.
Eredeti?
Nekem eredeti CD-m van, de mivel az SP2 anno nem akart felmenni, mert szerinte nem az, és késő este a ms hotline-on sem volt senki ( gondoltam újraaktiválom és kulcsot cserélek), ezért némi keresés után találtam egy leírást ami alapján kicseréltem a kulcsot egy corporate verziós illegálisra, és ezután már gond nélkül ment az sp2 felrakása, de azóta is rendületlenül jönnek a frissítések is.
Elküldve: 2006 április 05 - 21:23
Ez nem meglep?. Anno a Google szerint is a pokolban volt Microsoft. Ha beírtad, hogy go to hell, akkor els? találat a Microsoft volt ( azóta már nem). Ugynais a google a linkeket is nézi, és nyílván sok weboldalon így volt linkelve.
Elküldve: 2006 április 06 - 19:30
Próbálkoznak, de ha már muszáj, persze, hogy a Linux megy rá fel, ingyen.

Súgó