Hellosztok!
Jöttek megint segítséget kérni mivel elakadtam.
Hello!
Sikeresen telepítettem az ip nexus v1.0.0 vagy v1.1.0 alkalmazást de amikor elkezdeném használni az oldalon vagy az ACP-en ezt írja ki:
Warning: require_once(/USER/ineedforum/ineedforum.com/www/mcclane/applications_addon/ips/nexus/sources/nexusLib.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /USER/mywebpage.com/www/admin/applications_addon/ips/nexus/app_class_nexus.php on line 22
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/USER/mywebpage.com/www/admin/applications_addon/ips/nexus/sources/nexusLib.php' (include_path='.:/servers/php/lib/php:/USER/mywebpage.com/www/ips_kernel/') in /USER/mywebpage.com/www/admin/applications_addon/ips/nexus/app_class_nexus.php on line 22
Mivel php 5.3 környezetet kérnek a szolgáltatóm meg csak 5.2.17 verziót futtat ezért lehet ez a gond.
IPB 3.1.4 használom és 3.1.3 kell minimum lennie hogy használható legyen.
Mi lehet a problémára a megoldás?
Ui Előre is köszi.
Oldal 1 / 1
IP Nexus problema
Elküldve: 2011 május 19 - 08:11
Elképzelhető, hogy a nem megfelelő rendszerkövetelmény miatt van. Csatoltam ide egy scriptet, töltsd fel és futtasd. Kiírja majd, hogy alkalmas e a rendszered a nexus futtatására. De az is elképzelhető, hogy a Nexus és a fórum verzió nem passzol.
check_requirements.zip (2,9K)
Letöltések:: 4
check_requirements.zip (2,9K)
Letöltések:: 4
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2011 május 19 - 11:28
Én a hivatalos oldalon azt olvastam hogy 3.1.3 kell minimum, 3.1.4 futtatok tehát ennek jónak kell lennie elméletileg de majd a 3.2 verzión már az nexus 1.2 vagy 1.3 simán fog menni elméletileg.
Eredménye a php-nek:
IP.Board 3.1 Requirements Checker
Checking minimum version (5.2.0)...Pass
You are running PHP 5.2.17
IP.Nexus Only: Checking for ability to load Zend Guard encoded files...Pass
Checking memory limit (128M or better recommended)...WARNING
Your memory limit: 96M. You can still proceed but we recommend you contact your host and request the memory limit be raised to 128M to prevent possible issues.
Checking for SPL...Pass
Checking for DOM XML Handling...Pass
Checking for GD library...Pass
Checking for GD2...Pass
Checking for mysql support...Pass
Checking for JSON...Pass
Checking for openSSL...Pass
Please also remember that MySQL 4.1 or higher (MySQL 5.0 or higher preferred) is required for IP.Board 3.1. Ask your server administrator to check the version of MySQL on your server if you are unsure.
Szerintem a php környezet miatt van mert php 5.3 környezetet ajánlanak és akinek php 5.2 környezete van ott valami loader vagy valami trükk kell.
Eredménye a php-nek:
IP.Board 3.1 Requirements Checker
Checking minimum version (5.2.0)...Pass
You are running PHP 5.2.17
IP.Nexus Only: Checking for ability to load Zend Guard encoded files...Pass
Checking memory limit (128M or better recommended)...WARNING
Your memory limit: 96M. You can still proceed but we recommend you contact your host and request the memory limit be raised to 128M to prevent possible issues.
Checking for SPL...Pass
Checking for DOM XML Handling...Pass
Checking for GD library...Pass
Checking for GD2...Pass
Checking for mysql support...Pass
Checking for JSON...Pass
Checking for openSSL...Pass
Please also remember that MySQL 4.1 or higher (MySQL 5.0 or higher preferred) is required for IP.Board 3.1. Ask your server administrator to check the version of MySQL on your server if you are unsure.
Szerintem a php környezet miatt van mert php 5.3 környezetet ajánlanak és akinek php 5.2 környezete van ott valami loader vagy valami trükk kell.
Szerkesztve StellDJ által: 2011 május 19 - 12:18
Elküldve: 2011 május 23 - 21:10
Sajnos nem sikerült megcsinálnom, így majd ha kijön egy sokak által jónak ítélt és hibamentes verzió azt majd megpróbálom újra feltelepíteni.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó