Oldal 1 / 1
Utolsó állapotfrissítések / Status Updates Adminként nem megy.
Elküldve: 2011 április 05 - 16:19
Üdv!
Érdeklődnék, hogy adminként miért nem tudok írni a Utolsó állapotfrissítések ( Status Updates )részbe? Minden más felhasználónak jó, csak az adminoknak nem jelenik meg a bevitel mező. Hol lehet ezt csoportokra szabni? Én nem találok ilyen jogosultság funkciót.
Köszi.
Érdeklődnék, hogy adminként miért nem tudok írni a Utolsó állapotfrissítések ( Status Updates )részbe? Minden más felhasználónak jó, csak az adminoknak nem jelenik meg a bevitel mező. Hol lehet ezt csoportokra szabni? Én nem találok ilyen jogosultság funkciót.
Köszi.
Elküldve: 2011 április 05 - 16:33
szerk. Közben megtaláltam. A Remove Status Update ability kellett nem -re állítani.
Szerkesztve zsoleszz által: 2011 április 05 - 16:34
Elküldve: 2011 április 11 - 13:36
Nekem egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy /hol lehet kikapcsolni úgy, hogy csak a vendégek ne lássák?
Elküldve: 2011 április 12 - 08:02
Ez engem is érdekelne. De szerintem nem lehet. Bár hátha tudja egy okos felhasználó.
Elküldve: 2011 október 26 - 21:29
Idézés: Boond - Dátum: 2011 április 11 - 13:36
Nekem egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy /hol lehet kikapcsolni úgy, hogy csak a vendégek ne lássák?
Nos erre megoldás?
Vagy akár elrejteni, ezt az oldalsávot, hogy vendég ne lássa?
Egyéb megoldási javaslat? pl vmilyen mód?
(Ipb 3.1.2-es)
Szerkesztve Boond által: 2011 október 26 - 21:32
Elküldve: 2011 november 19 - 02:33
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy a "Mi jár a fejedben?" rész melyik nyelvi fájlban van? Nekem sajna angol, és szeretném átírni magyarra... Hol tudom ezt megtenni?
Köszi.
Engem az érdekelne, hogy a "Mi jár a fejedben?" rész melyik nyelvi fájlban van? Nekem sajna angol, és szeretném átírni magyarra... Hol tudom ezt megtenni?
Köszi.
Elküldve: 2011 november 19 - 16:04
A Manage languages opcióban ahol a fórum nyelvi részeit kell fordítani van egy kereső. Egyszerűen csak keress rá a kifejezésre.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó