Üdv,
IPB 3.0.5 fórummotorom szerettem volna 3.1.4-re frissíteni, de konvertálás közben túlterhelődött a szerverem, és most az adatbázisom félkész állapotban van. Nem tudom se folytatni, se visszaállítani. (sajnos az utolsó kimentésem elég régi)
Most visszamásoltam a régi motor fájlait, és a fórum működik a hookokat és mod-okat kivélve.
Nincs valakinek ötlete, hogyan tudnám bejezni a konvertálást?
Előre is köszönöm!
Oldal 1 / 1
Frissítés közben a szerver túlterhelődött
Elküldve: 2011 április 05 - 14:16
Nálam akkor csinált ilyet 2Tárhelyel ez elött amin kevés memória volt és a felénél akkor meg akadt.
Vagy ha egy Nulled kiadás,elvan cseszve.
Vagy ha egy Nulled kiadás,elvan cseszve.
Elküldve: 2011 április 05 - 14:38
be voltam kicsit gyorsulva és nyomogattam a tovább gombot ahelyett, hogy hagytam volna, hogy magától töltsön..
lehet valamit tenni? ez a félig 3.0.5, félig 3.1.4 nem a legjobb..
lehet valamit tenni? ez a félig 3.0.5, félig 3.1.4 nem a legjobb..
Elküldve: 2011 április 05 - 21:00
áhh.. sikerült..
fogtam az utolsó kimentésem, feltöltöttem egy új adatbázisba, és a félkész táblákból kipótoltam az olyan adatokat ,mint pl. a felhasználókat, topicokat..
fogtam az utolsó kimentésem, feltöltöttem egy új adatbázisba, és a félkész táblákból kipótoltam az olyan adatokat ,mint pl. a felhasználókat, topicokat..
Elküldve: 2011 április 08 - 01:31
Ilyenkor azt kell csinálni, hogy a telepítő csomagból a 'Tools' mappából feltöltöd az 'upgradeFinish' könyvtárat és futtatod a böngészőben teoldalad.hu/upgradeFinish/index.php
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó