IPB Fórum: Gyorsválasz gombjai passzívak - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Gyorsválasz gombjai passzívak

#1 Felhasználó nem aktív   McClane 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 18

Elküldve: 2011 február 27 - 15:26

Hello!

Az ACP-en Today's Top Posters beépített hookot aktiváltam ezútán a gyorsválasznál a gombok passzívak lettek tehát nem lehet rájuk kattintani, ha valaki az új válaszra ment ott is szintén passzívak lettek. A hook deaktiválása után, az új válasznál a gombok ugyanúgy aktívak és használhatók, de a gyors válasznál a gombok használhatatlanok mivel hiába kattint rá valaki, nem működnek.

Update 1:
Mostanra észrevettem a főoldalon található shoutbox gombjai is inaktívak lettek. Ha valaki a shoutboxra kattint majd ott szól hozzá akkor minden probléma nélkül tud.

Szerkesztve McClane által: 2011 február 27 - 21:51

0

#2 Felhasználó nem aktív   Renji 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2011 június 28 - 07:32

Sziasztok, nekem ugyanez lenne a problémám a shoutbox-szal. Vagyis, hogy a főoldalon lévő gombjai inaktívak, jogosultságokat beállítottam, cache-t frissítettem, de mégsem küldi el az üzeneteket, és nem is frissít. Tippre a javascript vagy az ajax körül lehet a hiba a főoldalon, de nem tudom megoldani a hibát, ezért a segítségeteket kérném. Már letöröltem, újratelepítettem, de semmi. Próbáltam az 1.1.3-ast és az 1.1.4-es shoutboxot is, de ugyanúgy inaktív a főoldali gombsor. IPB 3.1.4-et használok, és az az érdekes, hogy a modult külön lapon megnyitva az üzeneteket elküldi, a Shoutbox-on belül működik minden, de a főoldalon nem. Kérlek segítsetek!
0

#3 Felhasználó nem aktív   Renji 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2011 július 06 - 15:51

Sziasztok, akit érdekelne, a probléma megoldódott, a Minify javascript opciót kellett csak letiltani. ;)
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó