Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hoyan lehetne törölni a védett nyelvi fájlt vagy módosítani hogy a nyelvek közül melyik legyen a védett. Megjelenés Managment language-ben jelenleg az első nyelv a magyar, de szeretném ha a védett nyelvi csomag az angol lenne. Sajnos az ACP-ben a védett nyelvi csomagot nem lehet törölni vagyis nincs ilyen menüpont vagy én nem találtam meg. Ftp-n cache/lang_cache mappát lehet törölni de ez nem megoldás mert a nyelvi csomag attól még nem törlödik. IPB telepítés után az alapvető védett nyelvi csomag az angol, de amikor importáltam a magyar nyelvi fájlt az lett az első. Ha exportálom az angolt majd feltöltöm és importálom vagy gépről importálom nem lesz a védett nyelvi csomag esetleg valakinek valamilyen ötlete?
Oldal 1 / 1
Védett nyelvi fájl törlése vagy módosítása
Elküldve: 2011 február 24 - 02:29
Az angol az az alapértelmezett (master) nyelv, nem lehet törölni.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2011 február 25 - 20:32
Igen alapból úgyvan. Amikor először importáltam a magyar nyelvet vagy saját gépről vagy ftp-re töltöttem fel valahogy a védett nyelvi csomag a magyar lett, és most azt szeretném hogy valahogy az angolra visszarakni az angolra vagy törölni a magyar védett nyelvi csomagot.
Elküldve: 2011 február 26 - 00:03
Nem vagyok benne biztos, hogy ez jó lesz de próbáld meg a nyelvi menüben a "Újraépítés XML fájlból..." opciót.
Elvileg annak vissza kellene állítania az eredeti állapotot.
Elvileg annak vissza kellene állítania az eredeti állapotot.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
Elküldve: 2011 február 26 - 13:11
Megpróbálom.
Sajnos nem sikerült. Két megoldást tudok. Az egyik a cache/langcache mappában az angol cachét belerakom a magyarba, a magyart az angolba, átnevezem és ideiglenesen jó lesz.
Jobbik megoldás hogy a master nyelvnév az összes szó meleeti fordítást törlöm majd angolnak nevezem de így elég nagy munkával jár.
Sajnos nem sikerült. Két megoldást tudok. Az egyik a cache/langcache mappában az angol cachét belerakom a magyarba, a magyart az angolba, átnevezem és ideiglenesen jó lesz.
Jobbik megoldás hogy a master nyelvnév az összes szó meleeti fordítást törlöm majd angolnak nevezem de így elég nagy munkával jár.
Szerkesztve McClane által: 2011 február 26 - 13:27
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó