Az internet
Elküldve: 2006 június 09 - 23:32
Valóban. Az ilyen diktátorokat le kell l?ni. Pont múlt héten volt egy riport Ceacescou kivégz?ivel, és ott mondták, hogy sokan gyilkosnak tartják ?ket. Szerintem ?k is megérdemelték a sorsukat, és inkább nemzeti h?sök mint gyilkosok. Elég szánalmas volt, hogy Elena úgy kapott meg egy csomó tudományos kitüntetést, hogy a szén-dioxidot "cokett?"-ként emlegette.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 június 10 - 11:02
1. Szerintem Ceaucescut nem ölték meg, csak a hasonmását.
Nem szabad beleszólni más országok (Etiópia) belvilágába, nekünk is van elég problémánk, legyünk azzal elfoglalva. Uis, ha beavatkozunk, akkor megszállók vagyunk.
Nem szabad beleszólni más országok (Etiópia) belvilágába, nekünk is van elég problémánk, legyünk azzal elfoglalva. Uis, ha beavatkozunk, akkor megszállók vagyunk.
[SzoZoWeb] > > > [DesktopVerseny]<<<
Elküldve: 2006 június 10 - 15:00
Igazad van, nem kell beleszólni, de támogatni sem kell ?ket semmivel. F?jenek a saját levükben. Egyék meg azt amit megtermelnek és hamarosan nem lesz velük semmi gondunk mert éhen hal az egész ország.
A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
Elküldve: 2006 június 11 - 11:01
Ez mind oké, csak azok a szerencsétlenek, akik oda születnek... mert én aztán nem sajnálom, ha a despota vezet?k egymást bebörtönzik és kivégzik (s?t...), de az ártatlan embereket bizony igen.
Áh, szörny?, hogy mik vannak.
@ SzoZo:
És szerintem Cauciescu hol van most? Moszkvában?
Áh, szörny?, hogy mik vannak.
@ SzoZo:
Elküldve: 2006 június 12 - 17:22
Végülis nem mutatták a kivégzést végig, elképzelhet?, hogy nem ?k voltak.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 június 13 - 11:44
hát nem tudom... nehéz lehetett kimenekülni onnan, ha 30 millió román ?rjöngve rászabadult.
Beleértve a Securitate-t is!
Elküldve: 2006 június 13 - 13:18
Az viszont igaz.
Elküldve: 2006 szeptember 27 - 17:37
A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
Elküldve: 2006 szeptember 27 - 17:47
Hmm, legközelebb vezetni is megtanulja. Valahol olvastma még régebben egy hírt, hogy egy 4 éves gyerek ese mikor már aludtak a szülei, elindult kocsival a közeli kölcsönz?be, hogy kivegyen pár játékot, de mivel zárva volt elindult ivssza és akkor szúrta ki egy rend?r, mert lámpa nélkül vezetett. Követte hazaáig ( alig 5-600 m volt), de gond nélkül leparkotl a házuk el?tt, és leállította a motort. Arra a kérdésre, hogy hol tanult meg vezetni azt mondta, hogy videójátékokból.
Elküldve: 2006 szeptember 27 - 20:00
Hátnemtom, én egy cikkben olvastam.

Súgó