Üdv. Az iránt érdeklődnék,hogy manuálisan lehet e változtatni a fórum statisztikában kiírt Összes felhasználó számát, hozzászólásokat? Találkoztam egy oldallal, ahol a az Összes felhasználó száma: 407052 volt. Összes hozzászólás pedig 319230. Ezt nem tudom elhinni, hogy valós statisztika.
Oldal 1 / 1
Fórum statisztika Lehet e szándékosan rossz statisztikát kiíratni?
Elküldve: 2011 január 22 - 18:09
Még nem próbáltam, de feltételezem az adatbázisban átlehet írni. Sok értelmét nem látom.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2011 január 24 - 00:59
Én mondjuk kerestem, de nem találtam meg adatbázisban. Lehet hogy valami parancsot kell lefuttatni sql -ben? Mindenesetre azért ki prósziltam volna, elég viccesen nézne ki egy tök üres frissen telepített alapfórumnál a fullextrás statisztika. 
Mád próbálkozom, hátha. bár jobb lenne ha tudnám hol, melyik táblában kell keresnem.
Mád próbálkozom, hátha. bár jobb lenne ha tudnám hol, melyik táblában kell keresnem.
Elküldve: 2011 január 26 - 21:50
Ez amúgy is csak átverés lenne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nem mennyiségre kellene menni a fórumokon, hanem inkább minőségre!
Elküldve: 2011 január 31 - 19:43
Idézés: kobra - Dátum: 2011 január 21 - 11:27
Üdv. Az iránt érdeklődnék,hogy manuálisan lehet e változtatni a fórum statisztikában kiírt Összes felhasználó számát, hozzászólásokat? Találkoztam egy oldallal, ahol a az Összes felhasználó száma: 407052 volt. Összes hozzászólás pedig 319230. Ezt nem tudom elhinni, hogy valós statisztika.
Mindent lehet manipulálni.
Láttam évekkel ezelőtt egy oldalt ahol matematikai képlet volt a regisztrált felhasználok száma helyett pl. -gondolom az votl a cél, hogy senkinek fogalma se legyen hányan regisztráltak. Ha ilyen célal keresed, akkor megértem, más esetben, "hogy csak többet mutasson" ezért felesleges átírni, szerintem.
Szerkesztve Boond által: 2011 január 31 - 19:46
Elküldve: 2011 február 09 - 09:53
Idézés: matrixtech - Dátum: 2011 január 26 - 21:50
Ez amúgy is csak átverés lenne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nem mennyiségre kellene menni a fórumokon, hanem inkább minőségre! 
Konvertálás után, ha a régi statisztikát szeretnéd megtartani, arra ez a jó megoldás. Nem látványelem, csupán konverzió kiteljesítése.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó