IPB Fórum: Fórum statisztika - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Fórum statisztika Lehet e szándékosan rossz statisztikát kiíratni?

#1 Felhasználó nem aktív   kobra 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011 január 21 - 11:27

Üdv. Az iránt érdeklődnék,hogy manuálisan lehet e változtatni a fórum statisztikában kiírt Összes felhasználó számát, hozzászólásokat? Találkoztam egy oldallal, ahol a az Összes felhasználó száma: 407052 volt. Összes hozzászólás pedig 319230. Ezt nem tudom elhinni, hogy valós statisztika.
0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2011 január 22 - 18:09

Még nem próbáltam, de feltételezem az adatbázisban átlehet írni. Sok értelmét nem látom.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   kobra 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011 január 24 - 00:59

Én mondjuk kerestem, de nem találtam meg adatbázisban. Lehet hogy valami parancsot kell lefuttatni sql -ben? Mindenesetre azért ki prósziltam volna, elég viccesen nézne ki egy tök üres frissen telepített alapfórumnál a fullextrás statisztika. :D

Mád próbálkozom, hátha. bár jobb lenne ha tudnám hol, melyik táblában kell keresnem.
0

#4 Felhasználó nem aktív   matrixtech 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 32

Elküldve: 2011 január 26 - 21:50

Ez amúgy is csak átverés lenne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nem mennyiségre kellene menni a fórumokon, hanem inkább minőségre! :011:
0

#5 Felhasználó nem aktív   Boond 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 55

Elküldve: 2011 január 31 - 19:43

Üzenet megtekintéseIdézés: kobra - Dátum: 2011 január 21 - 11:27

Üdv. Az iránt érdeklődnék,hogy manuálisan lehet e változtatni a fórum statisztikában kiírt Összes felhasználó számát, hozzászólásokat? Találkoztam egy oldallal, ahol a az Összes felhasználó száma: 407052 volt. Összes hozzászólás pedig 319230. Ezt nem tudom elhinni, hogy valós statisztika.

Mindent lehet manipulálni.
Láttam évekkel ezelőtt egy oldalt ahol matematikai képlet volt a regisztrált felhasználok száma helyett pl. -gondolom az votl a cél, hogy senkinek fogalma se legyen hányan regisztráltak. Ha ilyen célal keresed, akkor megértem, más esetben, "hogy csak többet mutasson" ezért felesleges átírni, szerintem.

Szerkesztve Boond által: 2011 január 31 - 19:46

0

#6 Felhasználó nem aktív   syska 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 96

Elküldve: 2011 február 09 - 09:53

Üzenet megtekintéseIdézés: matrixtech - Dátum: 2011 január 26 - 21:50

Ez amúgy is csak átverés lenne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nem mennyiségre kellene menni a fórumokon, hanem inkább minőségre! :011:

Konvertálás után, ha a régi statisztikát szeretnéd megtartani, arra ez a jó megoldás. Nem látványelem, csupán konverzió kiteljesítése. :)
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó