IPB Fórum: Licens megvásárlása - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Licens megvásárlása

#1 Felhasználó nem aktív   kobra 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011 január 17 - 13:25

Sziasztok! Remélem jó topikot választottam. Nem is tudom, hogy hogyan is kezdjem.
Én elég sokáig ingyenes fórumokat használtam, de a napokban feltelepítettem egy nulledelt IPB3 fórumot. Tudom, nem szép dolog, de szerettem volna látni, hogy mire képes az eddig általam használt fórumokhoz képest. Bátran mondhatom, hogy a legjobb fórum! Nagyon nagyon megtetszett ez motor nekem, ezért NEM szeretném ellopni. A kérdésem az, hogy lehetséges e erre a nulledelt fórumra licenszet vásárolni? Nem szeretném előröl felépíteni a teljes fórumot. Van ilyesmire lehetőség? Vagy ez hogyan működik?
0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2011 január 19 - 10:40

Üzenet megtekintéseIdézés: kobra - Dátum: 2011 január 17 - 13:25

Sziasztok! Remélem jó topikot választottam. Nem is tudom, hogy hogyan is kezdjem.
Én elég sokáig ingyenes fórumokat használtam, de a napokban feltelepítettem egy nulledelt IPB3 fórumot. Tudom, nem szép dolog, de szerettem volna látni, hogy mire képes az eddig általam használt fórumokhoz képest. Bátran mondhatom, hogy a legjobb fórum! Nagyon nagyon megtetszett ez motor nekem, ezért NEM szeretném ellopni. A kérdésem az, hogy lehetséges e erre a nulledelt fórumra licenszet vásárolni? Nem szeretném előröl felépíteni a teljes fórumot. Van ilyesmire lehetőség? Vagy ez hogyan működik?

Megvásárolod az IPS-nél a licenszet, a felhasználói fiókodban megadod az URL-ed és a fórumod azonnal legit lesz.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
1

#3 Felhasználó nem aktív   kobra 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011 január 19 - 18:04

Ok. Köszönöm szépen.
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1