Nekem 512k.bites előfizetésem volt és egszer csak megduplázták, a havi ár természetesen nem változott
Milyen neted van?
Elküldve: 2006 január 30 - 17:27
Üdv Chipmix!
Úgy látszik nem lesz több emelés, majd csak akkor ha elterjed az ADSL2.
Úgy látszik nem lesz több emelés, majd csak akkor ha elterjed az ADSL2.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 január 30 - 18:35
Na tessék, még ott is előrébb vannak.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 január 30 - 19:11
Az is igaz.
Elküldve: 2006 január 30 - 19:21
A szavazást elnézve jól állunk a nettel mi is. Csak ADSL van és kábelnet. Vagyis mindenki szélessávon nyomja.
Elküldve: 2006 január 30 - 19:39
Az igaz, manapság már elég sokan váltanak szélessávra, mégha csak 512-es forgalomkorlátosra is.
Elküldve: 2006 január 30 - 20:04
Igen, de annak, aki nem arra használja a netet, hogy letöltsön mindent, annak elég ez is. Nálunk 512k-s 3 GB-os a legolcsóbb csomag igazán baráti áron adják (5000 ft/hó), és aki csak levelezik, meg fórumozik, meg Honfoglalózik annak elég.
Elküldve: 2006 január 30 - 20:41
Én is ezen az elven vagyok, de hiszen ti tudjátok. Én fél nap alatt átlépném a korlátot.
Elküldve: 2006 január 30 - 20:47
Hát én éppen csak azokat a programokat töltögetem le, amire feltétlenül szükségem van, de egyáltalán nem izgat, hogy más mennyit tölt le.
Tele volt a bucim, az Axeleróékkal, hogy ilyen smucig társulat.
Én is azt mondom, ha korlátlan, akkor legyen az, vagy írják le mennyit lehet letölteni és legyen az a neve, de ez így szemétség.
Tele volt a bucim, az Axeleróékkal, hogy ilyen smucig társulat.
Én is azt mondom, ha korlátlan, akkor legyen az, vagy írják le mennyit lehet letölteni és legyen az a neve, de ez így szemétség.

Súgó