IPB Fórum: Domain , segítség ,hogy is kell ? - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Domain , segítség ,hogy is kell ?

#1 Felhasználó nem aktív   bull3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2010 december 02 - 21:06

Üdv mki. namármost regisztráltam 1 ingyenes tárhelyet itt http://netfast.org/ ezután vettem tőlük 1 domain nevet ők ide vezettek https://securesignup.net itt kellett megvennem a domain , ez meg is jött és kaptam tőlük 1 szép CPanelt ami így néz ki.

kép

Én ftp-n és a képen látható file manager-ükel próbáltam feltölteni az ip-board-ot ,de semmi sem jelent meg a rendelt domainemen.
A file manager és az ott található könyvtár így néz ki

kép

kép

Az lenne a bajom , hogy fogal mam sincs , hogy hogyan kellene megcsinálni ezt az egészet , hogy jó legyen a domainem helyén ez jön be :Index of /

Én próbáltam már mindent állítani , ftp-n felmásolni de semmi. Hogy tudnám ezt megoldani ?
Aki esetleg csinált már ilyet az kérem segítsen.

Szerkesztve bull3 által: 2010 december 02 - 21:15

0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2010 december 02 - 23:01

Ha a domaint külön vetted a tárhelytől akkor az addon domain opcióval hozzá kell rendelned a tárhelyhez, de előbb a nameservereket át kell állítanod.

Ha együtt vetted a tárhellyel akkor töltsd fel a fórumot a public_html mappába, hozz létre neki egy adatbázist a cpanellel majd telepítsd a fórumot.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   bull3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2010 december 03 - 00:27

Köszi ,de már megoldottam és ha hiszed ha nem rossz az amit te írsz , úgyan is amit te írsz én azzal kezdtem még reggel és nem működött.

leírom a megoldást és jól nézze meg mindenki , mert ugyan is ezt kell csinálni ha pl ifast.net vagy byethost.com-ról váltasz.
nagyon egyszerű nem kell piszkálni és átírni sehol semmit egyszerűen ftp-n keresztűl ott ahol az ingyenes domained van ott hozz létre 1 mappát aminek a megvásárolt domained nevét kell adni.
Ha ez megvan akkor egyszerűen másolj át mindent az új mappába ennyi.
ha ez kész akkor már mehetsz is a saját domainedre.

kép
0

#4 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2010 december 03 - 01:39

Normális tárhelyeken úgy működik ahogy leírtam. Mivel nem használok gagyi ingyenes tárakat így nem tudhattam, hogy az egyes szolgáltatók hogyan oldják meg, csak feltételeztem, hogy ugyanúgy működik.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#5 Felhasználó nem aktív   nexans 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 54

Elküldve: 2010 december 03 - 15:27

tommy teljesen jót írt. Tök mindegy, hogy free vagy fizetett domain. Ez az egész csakis a cpanel beállításától függ. A mellékelt képen is látszik, hogy a public mapp tök üress.. illetve a panelben a beállítások a domain mapra mutatnak, public helyett. Ezért nem jött be az oldal.
Lehetőség szerint használjunk FTP klienseket ( TC, FZ, stb ) a tartalom feltöltéséhez.
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó