Hello!
Az admin felületen belül a Security Center-ben a biztonsági dolgokat lefutattam.
Köztük van ilyen hogy:
IP.Board ACP .htaccess védelem
To make your ACP even more secure, you can take add HTTP authentication in your "/mcclane/" directory.
IP.Board has located an ACP .htaccess file.
Amivel hogy az ACP login felületét láthassuk még egy jelszó és felhasználónév kell. Mivel nekem sok minden újdonság ezért kipróbáltam, de ha lehetséges törölném. Mióta megvan ez a másodlagos jelszó és felhasználónév azóta az ftp-t se tudom elérni mert mindig hibás felhasználónév vagy jelszó miatt kidob. Pedig a felhasználónév is jó meg a jelszó is.
A szolgáltató über admin felületén ha létrehozok a tárhelyhez egy másik felhasználónevet meg jelszót arra is ugyanazt a hibát adja.
Htaccess megadott felhasználónevet és jelszót valahogy lehet törölni?
Előre is köszi a segítséget.
Oldal 1 / 1
Htaccess
Elküldve: 2010 november 24 - 00:15
Nem látom az összefüggést a .htaccess és az FTP között. Két különböző szerverodlali program szolgálja ki...
Úgy lehetne törölni, hogy fellépsz például FTP-n és, ha megjeleníti törlöd, ha nem, akkor feltöltesz egy üres .htaccess fájlt és felüílrod.
Továbbá a bejelentkezéshez kell legyen valahol egy .htpasswd fájl is.
Kétlem, hogy így van, de lehetséges, hogy valami elfuserált okból ebből a fájlból szedné az FTP is a felhasználó - jelszó párost.
Mivel azt mondod az FTP nem működik, van-e SSH hozzáférésed? Ha van SSHFS / SFTP néven tudod úgy használni, mintha "FTP" lenne.
Úgy lehetne törölni, hogy fellépsz például FTP-n és, ha megjeleníti törlöd, ha nem, akkor feltöltesz egy üres .htaccess fájlt és felüílrod.
Továbbá a bejelentkezéshez kell legyen valahol egy .htpasswd fájl is.
Kétlem, hogy így van, de lehetséges, hogy valami elfuserált okból ebből a fájlból szedné az FTP is a felhasználó - jelszó párost.
Mivel azt mondod az FTP nem működik, van-e SSH hozzáférésed? Ha van SSHFS / SFTP néven tudod úgy használni, mintha "FTP" lenne.
Elküldve: 2010 november 24 - 09:14
Köszi a választ tényleg nem a htacces volt a probléma, hanem a szolgáltatónál lehetett valami, csak épp miután beállítottam a htaccess-t azután nem tudtam 2 napig elérni az ftp-t és emiatt láttam bele az összefüggést.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó