Sziasztok,
Megjelent a fórum 3.1.3-as verziója, ami ha a verzió számot nézzük nem nagy újítás, azonban ez a verzió egy mérföldkőnek is tekinthető.
A 3.1.3 támogatja az új IPS terméket az IP. Nexust, amelyet mi is használunk itt az oldalon. Katt ide ha látni szeretnéd élőben.
Az IP.Nexus egy komplett webshop modul az IPB-hez, részletesebben ebben a hírben olvashattok róla.
Az IP. Nexus csak a 3.1.3-as fórummal működik, így aki használni szeretné annak először frissítenie kell a fórumot, ha még nem tette meg.
A többi IPS kiegészítő is hamarosan frissítésre kerül, némelyik elég nagy fejlesztésen esett át, mint például a galéria kiegészítő. Az új fórum már ezekhez az új fejlesztésekhez lett módosítva, ezért mondtam, hogy ez a verzió akár mérföldkőnek is tekinthető.
Létrehoztam egy külön fórumot az IP. Nexusnak is mint ahogyan a többi hivatalos kiegészítőnek is saját fóruma van. Ha kérdésetek van a nexussal kapcsolatban akkor ott feltehetitek.
Mi is frissítettük az oldalt a legfrissebb verzióra, ha bármi problémát tapasztaltok kérlek jelentsétek. Mint említettem telepítettük mi is a nexust, tesztelgessétek és ha hibát tapasztaltok akkor jelentsétek azt.
Oldal 1 / 1
IPB 3.1.3 + Új termék + Oldal frissítés
Elküldve: 2010 november 02 - 21:19
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2010 december 13 - 17:49
bocs,de már a 3.1.4-nél járunk./legalábbis nálam localhoston,már az dolgozik/ egyébként köszönjük az infót.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó