IPB Fórum: IPB 3.1.3 + Új termék + Oldal frissítés - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

IPB 3.1.3 + Új termék + Oldal frissítés

#1 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 930

Elküldve: 2010 november 02 - 21:19

Sziasztok,

Megjelent a fórum 3.1.3-as verziója, ami ha a verzió számot nézzük nem nagy újítás, azonban ez a verzió egy mérföldkőnek is tekinthető.

A 3.1.3 támogatja az új IPS terméket az IP. Nexust, amelyet mi is használunk itt az oldalon. Katt ide ha látni szeretnéd élőben.

Az IP.Nexus egy komplett webshop modul az IPB-hez, részletesebben ebben a hírben olvashattok róla.

Az IP. Nexus csak a 3.1.3-as fórummal működik, így aki használni szeretné annak először frissítenie kell a fórumot, ha még nem tette meg.

A többi IPS kiegészítő is hamarosan frissítésre kerül, némelyik elég nagy fejlesztésen esett át, mint például a galéria kiegészítő. Az új fórum már ezekhez az új fejlesztésekhez lett módosítva, ezért mondtam, hogy ez a verzió akár mérföldkőnek is tekinthető.

Létrehoztam egy külön fórumot az IP. Nexusnak is mint ahogyan a többi hivatalos kiegészítőnek is saját fóruma van. Ha kérdésetek van a nexussal kapcsolatban akkor ott feltehetitek.

Mi is frissítettük az oldalt a legfrissebb verzióra, ha bármi problémát tapasztaltok kérlek jelentsétek. Mint említettem telepítettük mi is a nexust, tesztelgessétek és ha hibát tapasztaltok akkor jelentsétek azt.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#2 Felhasználó nem aktív   mr.aloevera 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 26

Elküldve: 2010 december 13 - 17:49

bocs,de már a 3.1.4-nél járunk./legalábbis nálam localhoston,már az dolgozik/ egyébként köszönjük az infót.
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó