IPB Fórum: Restore után nem működik rendesen az ipb - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Restore után nem működik rendesen az ipb

#1 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 93

Elküldve: 2010 szeptember 24 - 13:08

Sziasztok!

Kezdeném az elejéről:

A mostani oldalam alapja Wordpress. De a letöltésekhez meghagytam az IPB-t illetve plusz még a letöltés modulját.

Sajnos pár napja feltörték a Wordpress oldalamat, de az IPB részhez nem nyúltak.

Mindkettő ugyanazon mysql-ben vannak az ipb ibf_táblaelnevezésekkel.

Tegnapra sikeresen visszaállítottam a Wordpress-t egy korábbi lementésből. A lementés visszaállítás egy pár nappal ezelőtti mysql lementésből jött mely tartalmazta az ibf_táblákat is.

Nos, a Wordpress helyreállt, azonban szerintem a visszaállításnak köszönhetően némiképp bekavarhatott az iPB-nek mert mikor rámegyek, nem jelenik meg minden szöveg és ha valamibe belépek akkor:

Fatal error: Call to a member function forum_jump() on a non-object in /home/verser233/zzzzzzzzzz.com/IPB mappám neve az ftp-n/admin/applications/forums/sources/classes/forums/class_forums.php on line 1412

Tudnátok javaslatokat mondani, hogyan tudnám helyreállítani?
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2010 szeptember 24 - 14:32

A fájlokat is újra feltöltötted?
Ha igazán feltörték, több , mint valószínű, hogy valahol van valami, ami nem kellene ott legyen.
0

#3 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 szeptember 24 - 14:51

Szia!

AZ IPB-hez nem nyúltak. Ezt onnan tudom, hogy amikor megláttam, hogy a wordpress-t feltörték, akkor gyorsan beírtam az ipb elérését, hogy megnézzem, az megy-e, és minden okés volt, minden megjelent, nevek, fájlok admin, minden.

Csak amikor a szolgáltatómon keresztül visszaraktuk a pár nappal ezelőtti backup-jukat, szerintem ott kutyulhatott meg valamit, mert az a backup nem csak a wordpress-t tartalmazta hanem a IPB sql tábláját.
0

#4 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2010 szeptember 24 - 17:37

Ugyan a hibaüzenetnek semmi köze hozzá, de az adatbázis felhasználója, jelszava, neve stb nem változott? Jól be van állítva a conf_global.php-ban is?
0

#5 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 szeptember 25 - 13:56

Háát megoldottam

Részben a config fájlban is volt eltérés, részben meg némely fájl nem volt teljesen feltöltve, kisebb méretet mutatott.

Köszönöm a segítséget!
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó