Sziasztok!
Kezdeném az elejéről:
A mostani oldalam alapja Wordpress. De a letöltésekhez meghagytam az IPB-t illetve plusz még a letöltés modulját.
Sajnos pár napja feltörték a Wordpress oldalamat, de az IPB részhez nem nyúltak.
Mindkettő ugyanazon mysql-ben vannak az ipb ibf_táblaelnevezésekkel.
Tegnapra sikeresen visszaállítottam a Wordpress-t egy korábbi lementésből. A lementés visszaállítás egy pár nappal ezelőtti mysql lementésből jött mely tartalmazta az ibf_táblákat is.
Nos, a Wordpress helyreállt, azonban szerintem a visszaállításnak köszönhetően némiképp bekavarhatott az iPB-nek mert mikor rámegyek, nem jelenik meg minden szöveg és ha valamibe belépek akkor:
Fatal error: Call to a member function forum_jump() on a non-object in /home/verser233/zzzzzzzzzz.com/IPB mappám neve az ftp-n/admin/applications/forums/sources/classes/forums/class_forums.php on line 1412
Tudnátok javaslatokat mondani, hogyan tudnám helyreállítani?
Oldal 1 / 1
Restore után nem működik rendesen az ipb
Elküldve: 2010 szeptember 24 - 14:51
Szia!
AZ IPB-hez nem nyúltak. Ezt onnan tudom, hogy amikor megláttam, hogy a wordpress-t feltörték, akkor gyorsan beírtam az ipb elérését, hogy megnézzem, az megy-e, és minden okés volt, minden megjelent, nevek, fájlok admin, minden.
Csak amikor a szolgáltatómon keresztül visszaraktuk a pár nappal ezelőtti backup-jukat, szerintem ott kutyulhatott meg valamit, mert az a backup nem csak a wordpress-t tartalmazta hanem a IPB sql tábláját.
AZ IPB-hez nem nyúltak. Ezt onnan tudom, hogy amikor megláttam, hogy a wordpress-t feltörték, akkor gyorsan beírtam az ipb elérését, hogy megnézzem, az megy-e, és minden okés volt, minden megjelent, nevek, fájlok admin, minden.
Csak amikor a szolgáltatómon keresztül visszaraktuk a pár nappal ezelőtti backup-jukat, szerintem ott kutyulhatott meg valamit, mert az a backup nem csak a wordpress-t tartalmazta hanem a IPB sql tábláját.
Elküldve: 2010 szeptember 25 - 13:56
Háát megoldottam
Részben a config fájlban is volt eltérés, részben meg némely fájl nem volt teljesen feltöltve, kisebb méretet mutatott.
Köszönöm a segítséget!
Részben a config fájlban is volt eltérés, részben meg némely fájl nem volt teljesen feltöltve, kisebb méretet mutatott.
Köszönöm a segítséget!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó