Áttettem a fórumom egy másik tárhelyre úgy ahogy itt javasolta valaki. Mindent leszedtem a régi tárhelyről, feltöltöttem az újra. config-ba átírtam a domain-t mivel az is új lett de hozzászólásnál ezt írja:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/mnt/storage/virtual/lockerzclub.org/htdocs/uploads) is not within the allowed path(s): (/var/www/virtual/lockerzclub.org/:/usr/share/php/) in /mnt/storage1/virtual/lockerzclub.org/htdocs/admin/applications/core/sources/classes/attach/class_attach.php on line 1307
De közbe elküldi a hsz-t. Mi lehet a gond?
Oldal 1 / 1
Költözés utáni hiba
Elküldve: 2010 július 27 - 14:08
Ez sem akar működni:
Fatal error: Call to undefined function curl_init()
Mondjuk ez már nem az IPB-hez tartozik, de az előző szerveren (ugyan az a hosting) működött. Pontosan mi az amit be kellene állítani?
Fatal error: Call to undefined function curl_init()
Mondjuk ez már nem az IPB-hez tartozik, de az előző szerveren (ugyan az a hosting) működött. Pontosan mi az amit be kellene állítani?
Elküldve: 2010 július 27 - 21:40
Az adminisztrációban a beállításaidnál is átírtál mindent? Nem lehet, hogy még a régi adatok szerepelnek ott és ez okozza a galibát?
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó