IPB Fórum: Még menthető? - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Még menthető?

#1 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 42

Elküldve: 2010 július 07 - 09:29

Meguntam hogy annyi hibát dob ki a fórum ezért újrahúztam, phpmyadmin-ból kimentettem az adatbázist .sql-be de nem tudom importálni mert 2MB a fájllimit, ha ez át lenne írva akkor vissza tudnám tölteni az egészet és meglenne minden felhasználó + topic + hsz? Vagy ezzel már semmit nem tudok kezdeni? Plx segítsetek!!
0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2010 július 07 - 15:38

Nyisd meg az sql fájlt egy szerkesztőben és copy + paste
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 07 - 16:32

És hova másoljak mit? Az nem gond hogy az adatbázis 3.0.5-ös, a motor pedig 3.1.1-es? Ha jól láttam mások a táblanevek.

Szerkesztve mth által: 2010 július 07 - 16:32

0

#4 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 július 07 - 16:55

Lépj be phpmyadminon keresztül az adatbázisodba, kattints az sql fülre és az ott található mezőbe másold be a lementett adatbázisodnak a tartalmát. Lehetőleg ne egyszerre próbáld mindet bemásolni, hanem csak apránként.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#5 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 07 - 17:50

Bármit másolok hibát ír. Most beszéltem a hosting tulajával és azt mondta hogy visszateszi az adatbázist, remélem összejön.
0

#6 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 július 07 - 22:49

A create table és az insert into-s részeket kell hozzáadni.
0

#7 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 08 - 00:36

Megcsináltam mindent, most már csak 2 gondom van. Az egyik az hogy nem látom a hszeket a topicon belül, a másik az hogy nem tudok hsz-t írni, ezt a hibát dobja ki:
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /mnt/storage/virtual/lockerzclub.info/htdocs/cache/skin_cache/cacheid_4/skin_post.php on line 390

Mi a gond?
0

#8 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 július 08 - 07:06

Ha minden maradt a régiben (úgy értem nem változott elérési út, minden táblát és tartalmat feltettél stb.) akkor működnie kell. Még azt javasolnám, hogy az alapértelmezett skinen kívül töröld az összes skint, futtasd le a "Recount rebuilt" számlálókat, és esetleg még egy hard refresh a böngésződben (ctrl + f5).

Valamint ha újra telepíted a skineket akkor győződj meg róla, hogy kompatibilisek a 3.1 verzióval.
0

#9 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 08 - 22:13

Az egyik hostingos arc visszatette az adatbázist de most Driver Error-t ír ha meg akarom nyitni az oldalt.
Szerk: most látom hogy a táblák előtt ott van hogy 'forum' gondolom ez a gond. Javítom talán jó lesz.

Amúgy most a 3.0.5-öt tettem vissza, azzal kompatibilis a téma, recount & rebuild is megvolt.

Szerk2: Át lett nevezve az összes tábla a megfelelő névre de még így is Driver Error-t ír. Ötlet?

Szerkesztve mth által: 2010 július 08 - 23:05

0

#10 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 08 - 23:35

Most meg már ezt írja:
Fatal error: Call to undefined method IPSLib::locationhashooks() in /mnt/storage/virtual/lockerzclub.info/htdocs/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1413) : eval()'d code on line 51
0

#11 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 09 - 01:25

Nos, megint ott tartok hogy meg van minden kivéve a hsz-ek. Amiket leírtál azokat mind megcsináltam de még mindig nem látom a hsz-eket.
Vagyis csak a Statisztika újraszámlálása újraszámlálását futtattam le, kellene még valamit?

Szerkesztve mth által: 2010 július 09 - 03:57

0

#12 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 09 - 16:28

Na kész van minden, kivéve a dátumozás, megoldás?
0

#13 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 július 09 - 17:18

Itt adtam linket a dátum gondhoz: http://ipboard.hu/to...186-datum-gond/
0

#14 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 09 - 17:27

Tudom és írtam PM-et is...
Reagálnál rá?

Szerkesztve mth által: 2010 július 09 - 18:45

0

#15 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 09 - 22:44

Pls :(
0

#16 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 július 10 - 08:33

Nem szoktam olvasni PM-eket hacsak nem egy mnásik admintól jön. Általában olvasás nélkül törlöm mivel segítséget csak itt a fórumban adunk. Valószínűleg a te üzeneteiddel is ez történt. A fent adott linken le van írva a megoldás. Ha nem megy akkor várj a következő verzióig a javításra.
0

#17 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 10 - 08:37

Na jó akkor leírom ide: nincs eredeti IPB-m ezért nem tudom megnézni a fórumot és én csak azt kértem hogy másold be a megoldást. De gondolom nem kapok segítséget mert csak egy warez huszár vagyok :S
0

#18 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 július 10 - 17:29

A warezzal nincs semmi gond, de ha tetszik az IPB akkor vásárold meg. Így illik. Autót sem lopsz el csak azért mert tetszik, nem de? Ha nincs rá lóvé, vannak nagyon jó ingyenes fórumok mint a MyBB vagy a phpBB.

De, hogy ne érje szó a ház elejét: először is ellenőrizd le, hogy a dátum gond az alapértelemeztt skinnél is jelen van e, vagy csak a telepített skinnél. Ha csak a telepített skinnél akkor az alábbi a teendő:

ACP>Look & Feel>alapskin>Board Index>boardIndexTemplate (keresd meg a következőt)

Idézet

<ul class='last_post'>
<if test="hideLastInfo:|:$forum_data['hide_last_info']">
<li>{$this->lang->words['f_protected']}</li>
<else />
<if test="hideDateUrl:|:$forum_data['_hide_last_date']">
<li>{parse date="$forum_data['last_post']" format="LONG"}</li>
<else />
<li><a href='{parse url="showtopic={$forum_data['last_id']}&amp;view=getlastpost" base="public" template="showtopic" seotitle="{$forum_data['seo_last_title']}"}' title='{$this->lang->words['view_last_post']}'>{parse replacement="f_lastpost"}</a> <a href='{parse url="showtopic={$forum_data['last_id']}&amp;view=getlastpost" base="public" template="showtopic" seotitle="{$forum_data['seo_last_title']}"}' title='{$this->lang->words['view_last_post']}'>{parse date="$forum_data['last_post']" format="LONG"}</a></li>

</if>
<li><strong>{$this->lang->words['in']}</strong> {$forum_data['last_topic_title']}</li>

Másold ki a piros részt és illeszd be azokba a skinekbe amelyeknél a gond fennáll az alábbi részek közé:

<if test="hideDateUrl:|:$forum_data['_hide_last_date']">

és

</if>

Csak most olvasom, hogy néhány felhasználónak az volt a baja, hogy hiányzott a skinből a zöld if statement. Ellenőrizd, hogy a te skinjeidben ezek megvannak e.
0

#19 Felhasználó nem aktív   mth 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 július 11 - 11:24

Kár hogy már vissza tettem a 3.0.5-öt, de akkor upgradeelek.

Pénz jelenleg még egy normális tárhelyre sincs, nem hogy IPB-re. Tudom hogy vannak ingyenesek, de szerintem ennél nincs jobb szóval...

Ja és kössz!
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó