Üdv!
Installáltam egy megjelenést IPB 3.1.0 fórumra, de valmiért megváltozott egy két helyen a skine... nem tudom mitől...
Töröltem, újratettem, de nem változott semmi.. ugyanolyan maradt.. ( fórumkategoriák szine pirosnak kellene hogy legyen, de az alap skint használja nála... egyszercsak ilyen lett )
Hogy a fenében lehet teljesen kipucolni a rendszerből? Úgy, hogyha újra feltelepítem, akkor a valós megjelenését kapjam...
Már kiidegel ez a sablon... :-) Mikor intalláltam, tökéletes volt, majd behalt valamitől... áááá.. nem hiszem el.. :-)
Oldal 1 / 1
Sablon teljes eltüntetése hogyan?
Elküldve: 2010 június 23 - 15:39
Igen. Az is fel van töltve.
Az Upload XML(Archive) Skin Set be a ibskin.xml , az Upload XML(Archive) Image Set a images.xml fájl, a Apply To Skin Set- ben meg kiválasztva a sablon neve.. Már többször újratettem.. A Skin Managementben mindent törlök az adott sablonról, majd újrateszem, akkor is ugyanolyan marad.. nem értem mért...
Amúgy beállítás alatt mit értesz? :-)
Az Upload XML(Archive) Skin Set be a ibskin.xml , az Upload XML(Archive) Image Set a images.xml fájl, a Apply To Skin Set- ben meg kiválasztva a sablon neve.. Már többször újratettem.. A Skin Managementben mindent törlök az adott sablonról, majd újrateszem, akkor is ugyanolyan marad.. nem értem mért...
Amúgy beállítás alatt mit értesz? :-)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó