Sziasztok, feltettem egy recent topic hook-ot, ami meg is jelenik az főoldalon, a fórumok fölött kiírja azokat a témákat, amikben a legutolsó hozzászólás volt.
A bajom ez, hogy én ezt a hook-ot a fórumok listája alá szeretném elhelyezni, de istenért sem sikerül, hiába nézem a hook-ot a boardIndexTemplate-ben, ott nincs rá utalás.
A hook-nak van saját template-je "Fórum index"-en belül, viszont a boardIndexTemplate-ben sehol nem hivatkozik rá, nem tudom hogyan tudnám ezt a két div-et felcserélni...
Oldal 1 / 1
Hook a boardIndexTemplate-ben
Elküldve: 2010 június 02 - 22:02
És esetleg van tipped, hogy tudnám felcserélni a két div-et (táblát) hogy Kategória lista legyen felül és a Legfrissebb témák alul?
Most úgy néz ki az elrendezés, hogy
De érdekes módon, a boardIndexTemplate sehol sem hivatkozik a "recentTopics"-ra, annak külön vannak a Forum index-en belül saját template-jei...
Fogalmam sincs, hogy hol hívja be a boardIndexTemplate a recentTopics template-jét illetve hol határozza meg, hogy melyik jőjjön előbb és később...
Most úgy néz ki az elrendezés, hogy
<div class='block_wrap' id="recentTopicsWrapper"> IDE JÖNNEK A LEGFRISSEBB TÉMÁK </div> <div class='category_block block_wrap'> IDE JÖNNEK A TÉMÁK </div>
De érdekes módon, a boardIndexTemplate sehol sem hivatkozik a "recentTopics"-ra, annak külön vannak a Forum index-en belül saját template-jei...
Fogalmam sincs, hogy hol hívja be a boardIndexTemplate a recentTopics template-jét illetve hol határozza meg, hogy melyik jőjjön előbb és később...
Elküldve: 2010 június 03 - 20:36
Pont ez a bajom, hogy nem találom, hogy a recentTopic div-jei hol vannak a boardIndexTemplate-ben
Amit az előbb írtam, az már maga a forrás... de hogy hol kapcsolódik össze, az nekem homály...
Amit az előbb írtam, az már maga a forrás... de hogy hol kapcsolódik össze, az nekem homály...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó