Sziasztok, feltettem egy hook-ot, és sehol nem találok hol lehetne magyarítani.
A Megjelenés > Nyelvek kezelésénél csak a core nyelvi készletet lehet fordítani, nem találom sehol, hogy a hook-hoz tartozó átfordítás hol végezhető el.
Esetleg tudja valaki?
Oldal 1 / 1
Hook fordítás
Elküldve: 2010 június 01 - 12:45
Használd a keresőt. Csak kiegészítőknek (application) van külön fül a nyelvi résznél. A hook kifejezéseit a már meglévőkhöz teszi.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2010 június 01 - 13:35
Használtam, de semmi érdemlegest nem adott a "Hook fordítás" kifejezésre...
Akkor ha jól értem, akkor a meglévő nyelvi file-ból veszi a szavakat? Nekem csak magyar van fent, mégis a Legutóbbi hozzászólások hook-hoz "Recent Topics"-ot ír... ezt vajon honnan szedi?
Egyébként van olyan hook, aminek nyelvi fájlja is van, pl. a "public_ahmodding_hooks" naptár következő esemény
Akkor ha jól értem, akkor a meglévő nyelvi file-ból veszi a szavakat? Nekem csak magyar van fent, mégis a Legutóbbi hozzászólások hook-hoz "Recent Topics"-ot ír... ezt vajon honnan szedi?
Egyébként van olyan hook, aminek nyelvi fájlja is van, pl. a "public_ahmodding_hooks" naptár következő esemény
Elküldve: 2010 június 01 - 13:47
Igen, elnézést, én voltam a béna, megtaláltam.
Bekerült a forums/public_boards nyelvi file-ok közé a két új mező és természetesen üresen volt, a fordítás beírása után műxik. Köszi azért
Bekerült a forums/public_boards nyelvi file-ok közé a két új mező és természetesen üresen volt, a fordítás beírása után műxik. Köszi azért
Elküldve: 2010 június 01 - 17:22
Nincs mit.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó