Adminbol mentés
Elküldve: 2010 május 16 - 10:13
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Én adminisztrátor menüből mentetem és azt a mentés nem lehet valahogy meg csinálni hogy fel lehessen valahogy tenni az oldalra vissza!
Ha valaki Tudna nekem segíteni azt meg köszönném!
Köszi szépen előre is a Választ!
Elküldve: 2010 május 16 - 10:37
De nem vagyok benne biztos, hogy erre voltál e kíváncsi.
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2010 május 16 - 11:36
Erre Igen vagyok kíváncsi csak Én nem a phpmyadminbol mentetem hanem a Az admin Cpböl!
És nem tudom vissza tenni a mentés valamiért nem engedi el küldöm pm neked és meg néznéd neked !
Köszi Előre is!
Elküldve: 2010 május 16 - 13:30
Elküldve: 2010 május 16 - 14:13
Mert ez az Admin Cpböl lett mentve és azt mondják hogy az nem jó az amit le mentetem sajnos én nem tudom fel tenni mert nem nagyon szeretnék el rontani semmit!
Ha tudnál segíteni Tommy azt meg köszönném!
Elküldve: 2010 május 16 - 23:00
Elküldve: 2010 május 17 - 14:01
Ez egy régebbi mentésem és ezt kellene meg csinálni hogy jó legyen csak nem tom mi a baja azt mondták hogy karakter hibás!
De azt mondják hogy az admin cpböl amit mentetem én csináltam az nem jó!
Csak azért tetem ide fel hogy tik tudok e valami csinálni mert valami Konvertál lehet e csinálni vagy valami hogy jó legyen!
Köszi előre is!
Üdv:Alex
Elküldve: 2010 május 22 - 16:22
Én sajnos nem tudom menteni az adatbázisom phpMyAdminnal....
Amikor rákattintanék, hogy végrehajtás, tölt kb 1-2 percet max, és utána kidobja ezt a szerver:
Idézet
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache Server at mysql.okhost.eu Port 80
Itt olvastam lehet admin cp-ből is menteni az adatbázist... nos, azt hogy kell az Admin fül alatt a MySQL-nél a Backup opcióval??? Mert úgy nekem csak kb 300 Kb-os lesz az adatbázismentésem, és már tuti 2 MB fölött van, mert előző szerver-en amikor mentettem már 1,9 MB volt és azóta ezen a szerveren csak nőtt... Nos? Valami örlet, hogy ezt hogy lehetne megoldani?
Elküldve: 2010 május 22 - 16:43
Mert beállítom, hogy mentse SQL-ben, de ha azt átállítom mondjuk excelbe, úgy lementi, de azt meg hogy kéne újra felmásolni mondjuk?
És a másik, amit adminból mentettem, azt meg nem lehet winrarral kibontani, mert azt mondja nem talált archívumot, és a dokumentum sérült, vagy hiányos... És a phpmyadminos mentésben ilyen nem volt, azt ki tudtam bontani...
Tehát mi van ezzel a tömörítéssel, nem egészen értem, de köszönöm a gyors választ
Szerkesztve joker007 által: 2010 május 22 - 16:44
Elküldve: 2010 május 22 - 17:58
Elküldve: 2010 május 22 - 18:09
Elküldve: 2010 május 22 - 20:43
Vissza a kérdéshez....
Idézet
Igen ott kell.
Sztem érdemes leellenőrizni, hogy a mentéseknél tartalmazza e a szükséges adatokat vagy sem (értem itt ezalatt, hogy pl minden téma, hozzászólás vagy éppen felhasználó benne van e)
De feltételezem nem lesz benne, ha két ugyanolyan mentésről van szó és az egyik kisebb.
Sztem az hogy nem tudsz phpmyadminból és az admin cp-ből sem normálisan menteni valószínűleg kapcsolatban állhat az adatbázisoddal. Fel kéne venned a kapcsolatot a szolgáltatóddal és rákérdezned, hogy mi is történt (ahogy a hibaüzenet is javasolja).
Gondolom ez valami ingyenes szolgáltató lehet...
Elküldve: 2010 május 23 - 08:57
Igen ingyenes, de mindenki másnak jó, csak nekem bibizik... Na mind1, akkor majd megpróbálom velük valahogy felvenni a kapcsolatot, de azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni

Súgó