Sziasztok, azt tudja valaki, hogyan lehetne beállítani, hogy a nyitó oldalon nem a fórumok listája jön fel (kategória nézet) hanem egyből egy kiválasztott fórum megtekintésével (a témák látszódnának egyből).
Köszi
Oldal 1 / 1
Fórum nyitóoldalra ... és nem kategória
Elküldve: 2010 május 09 - 00:17
Esetleg, ha a fórum nem a gyökérkönyvtárba van telepítve akkor feltölthetsz egy egyszerű index.php fájlt átirányítással arra az oldalra amit megszeretnél jeleníteni.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2010 május 09 - 01:06
Hát ez az, pont nem szeretnék kategóriákat... mivel egy témára épül a fórum, meg szeretnék egy kattintást spórolni belépés után...
Igen, az átirányításra már én is gondoltam, de akkor azt a login után kellene valahogy betenni... azt nem tudjátok akkor mit hív meg? Esetleg mögé tehetném az egyetlen kategória forum elérési útját...
Igen, az átirányításra már én is gondoltam, de akkor azt a login után kellene valahogy betenni... azt nem tudjátok akkor mit hív meg? Esetleg mögé tehetném az egyetlen kategória forum elérési útját...
Elküldve: 2010 május 09 - 10:43
És az miért baj, ha utána kell bejelentkezni? Sajnos ez nem egy könnyen megvalósítható ötlet, mert a fórumok ugye kategóriákra és fórumokra épülnek.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
Elküldve: 2010 május 09 - 11:09
Mivel zárt fórumról van szó, amúgy is csak bejelentkezés után válhatnak láthatóvá a fórumok... tehát ezért lenne elég, ha a login form nem az index.php-ra irányítanak, hanem mondjuk a /topic/1-indito-forum/index.php -ra.
Ezt valahol át lehet írni, mert a sablonján is látszik a form action-je:
Valahol ennek meg van adva egy url... azt kellene átírnom, ha tudnám hol van
Ezt valahol át lehet írni, mert a sablonján is látszik a form action-je:
action="{parse url="app=core&module=global&section=login&do=process" base="public"}"Valahol ennek meg van adva egy url... azt kellene átírnom, ha tudnám hol van
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó