Sziasztok!
Szeretnék két új menüpontot létrehozni a forum idex oldalán, ott ahol a design már eleve menüpontonként tünteti fel a Members,home,és Calendar-t. e mellé szeretnék még kettőt: Join us to Facebook és Join us to Twitter és ha rákattintanak, akkor irányítsa át őket a megadott oldalra. nem jöttem rá, hogyan lehetne ilyet hozzáadni, hogy meg is jelenjen a designon
Oldal 1 / 1
Új menüpont linkátirányítással
Elküldve: 2010 április 11 - 17:24
most még egy olyan problémám lenne, hogy van a Forums meg van még egy menüpont a home (én neveztem el ennek) és mindkettő ugyanazt a funkciót tölti be,azaz, mindkettő a board indexet tölti be ráklikkeléskor. A home az úgy keletkezett, hogy a settings/General configuration-nél a Website Name-nél megadok valamit, arra kirak egy menüpontot, ezt később átírtam Hoem-ra, de igazából egyáltalán nincs rá szükségem, csak nem tudom hol lehetne kitörölni vagy láthatatlanná tenni?
A Forums meg mint root modul, nem tudom átírni más névre, vagy láthatatlanná tenni.
Ebben kérném még a segítségeteket!
Köszönöm!
A Forums meg mint root modul, nem tudom átírni más névre, vagy láthatatlanná tenni.
Ebben kérném még a segítségeteket!
Köszönöm!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó