IPB Fórum: E-mail beállítások - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

E-mail beállítások

#1 Felhasználó nem aktív   matrixtech 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 32

Elküldve: 2010 április 07 - 22:07

Üdv,

Lenne egy-két kérdésem, ha szabad. Adott egy IPB motor v3.0.5. Beállítottam az smtp szervert, amivel az outlook-ban is a leveleket küldöm. Elküldtem egy körmailt csak magamnak, és meg is érkezett. Örültem, mint majom a farkának, majd tegnap este elindítottam egy körmailt az összes felhasználónak és ezt az üzenetet írta ki az e-mail error logs-nál: "Error writing email body to SMTP server" Mi lehet a probléma? Találkozott már ilyennel valaki? Ezek után próbáltam beállítani gmail-es smtp szervert, ott azonban sajnos nem küldte el az e-mail-eket szerintem azért, mert TLS hitelesítést igényel, amit ugye nem tudok beállítani az acp-ben. Azt ugyan nem értem, hogy magamnak miért sikerült kipostáznia a teszt körmailt, és a felhasználóimnak nem, de mindegy. Le tudná valaki írni, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy a felhasználóim megkapják amit küldök nekik, mert már eléggé idegesítő, hogy nem jutok semmire.

A válaszokat előre is köszönöm,

üdv
0

#2 Felhasználó nem aktív   jungica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2010 május 12 - 21:21

Üzenet megtekintéseIdézés: matrixtech - Dátum: 2010 április 07 - 22:07

ezt az üzenetet írta ki az e-mail error logs-nál: "Error writing email body to SMTP server" Mi lehet a probléma?

bug lehet: http://community.inv...urns-error-554/
azt írják, hogy "I hope this can be addressed for 3.0.5."
lehet, hogy még nem fért bele ezek szerint...
0

#3 Felhasználó nem aktív   titan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2012 február 01 - 13:21

Sziasztok!

IPB 3.2.3 -as rendszert használunk. A rendszer emailok küldéséhez SMTP megoldást használjuk. Az a gondom, hogy kiküldéskor a kimenő e-mail cím jelenik meg feladónak.
Elég egyszerűen nézz ki így, <felado@emailcim.hu>. Eddig az adminon itt garázdálkodtam ez ügyben: Beállítások: Email Set-up-->Email Addresses-->Community outgoing email address
Próbáltam, így is beírni 'Feladó' <felado@emailcim.hu> , de az nem volt ok.

Ötlet? Köszönöm előre is a választ.
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó