Sziasztok!
Engem érdekelne hogy az ipb3.4 et hogyan lehet integrálni wordpress be mert semmit nem találtam róla sőt még az IP converge
bővítményt sem tudtam letölteni sehonnan.
Továbbá integrálás után hogyan tudom beleszabni a wp-em témájába?
Köszönöm a választ.
Oldal 1 / 1
Wordpress+ipb3.4 integrálása IP converge-vel
Elküldve: 2010 április 04 - 18:13
Az IP converge letölthető az IPS honlapjáróla saját letöltéseidnél. Ha megvetted a Board-ot akkor ingyen hozzá jár.
Integrálni sehogy nem lehet. Nem működik. Küzdenek vele a fiúk és ha jól tudom az a maximum, hogy a Wordpress-ben regisztráltak át tudnak járni a fórumra, de visszafelé nem működik.
A témát neked kell megcsinálni kézzel. A Wordpress-nek is vannak template fájlai és addig-addig kell vele küzdeni, amíg olyan nem lesz, mint a fórum. Nem tudom reklámnak számít-e, de én jelenleg ugyanezzel küzdök, a fejléc és a fő része a Wordpress-nek már grafikailag illesztve van a fórumhoz illetve az IP.Bloghoz, csak a hookok nincsenek még kész. Sajnos csak a legújabb böngészőkkel tökéletes (pl. IE7-tel nem), még küzdünk vele. www.avhome.hu
Integrálni sehogy nem lehet. Nem működik. Küzdenek vele a fiúk és ha jól tudom az a maximum, hogy a Wordpress-ben regisztráltak át tudnak járni a fórumra, de visszafelé nem működik.
A témát neked kell megcsinálni kézzel. A Wordpress-nek is vannak template fájlai és addig-addig kell vele küzdeni, amíg olyan nem lesz, mint a fórum. Nem tudom reklámnak számít-e, de én jelenleg ugyanezzel küzdök, a fejléc és a fő része a Wordpress-nek már grafikailag illesztve van a fórumhoz illetve az IP.Bloghoz, csak a hookok nincsenek még kész. Sajnos csak a legújabb böngészőkkel tökéletes (pl. IE7-tel nem), még küzdünk vele. www.avhome.hu
Elküldve: 2010 április 04 - 18:19
Idézés: potyka - Dátum: 2010 április 01 - 18:16
Továbbá integrálás után hogyan tudom beleszabni a wp-em témájába?
Ja, hogy most olvasom, hogy a fórumot kell a Wordpresshez illeszteni. A lényeg ugyanaz. A Wordpress template fájljait és a css-eket kell "átrakni" a fórum hasonló beállításaihoz. Az ACP-ben a Megjelenés -> Készlet szerkesztése
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó