IPB Fórum: Blog problémák - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Blog problémák általánosan

#1 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 2010 március 06 - 00:13

Sziasztok!

Több problémám is lenne. Az egyik, hogy nem tudom kikapcsolni, hogy a blogok egyedi fejlécet kapjanak. Nem is lehet?
A második problémakör a bonyolultabb. Jogosultságok. Szeretnék egy blogot, amelyet egy felhasználói csoport írhat, szerkeszthet. Ez alapvetően megoldható, de több sebből vérzik. Egyrészt a csoport tagjai szerkeszthetik egymás írásait is ami elég nagy baj, ráadásul mindenki nyithat új blogot is amit elkerülnék. De a legnagyobb baj az, hogy ha a csoport egy tagját visszahelyezem egy olyan csoportba ami nem rendelkezik csak megtekintési jogosultsággal, a szerkesztési és törlési jogosultsága a cikkekre akkor is megmarad. Új blogot nem tud nyitni és új bejegyzést nem tud írni, de minden más egyéb továbbra is a rendelkezésére áll. Aki egyszer bekerül a blog csoportba az így soha többet nem távolítható el onnan. Ezzel kapcsolatos az is, hogy jogosultság nélkül nincs "Add entry" gomb, jogosultság után van. Ha elveszem a jogosulságot a gomb ott marad, de rákattintva hibaüzenetet kap.

Szóval én vagyok a béna és nem tudom jól beállítani vagy ennyire bugos ez modul? A fórum és a blog is a legfrissebb, megvásárolt példány.

Köszönöm a segítséget!

Szerkesztve Simon007 által: 2010 március 06 - 00:13

0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2010 március 06 - 20:46

Jó kérdések. Már affelől is kételyeim vannak, hogy ezt a beállításokkal meg lehet-e valósítani valahogy.
Nincs kéznél IP.Blogom, sajnos nem tudom megnézni, de nem valószínű, hogy igen.
Ilyen igényekhez szerintem olyan CMS-t kéne választani, amit erre éleznek ki (pl Wordpress),
aztán ha szükséges, összekötni a fórummal.
0

#3 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 március 08 - 01:28

Újratelepítettem a fórumot, valami tuti nem volt rendben vele. A problémák egy része megoldódott, egy másik részére pedig kitaláltam használható megoldást. Maradt a fejléc kérdése, arra a gyári fórumban sem találtam megoldást. Ha nagyon nem megy akkor rákérdezek.
Köszönöm a segítséget!
0

#4 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 április 16 - 19:43

Újabb kérdésem lenne. A blog bejegyzéseinek hozzászólásainál az "Engedélyezed a hangulatjeleket ebben a hozzászólásban?" alapértelemezetten nincs bepipálva így a beszúrt szmájlik nem is jelennek meg. Nyilván senki nem foglalkozik vele és nem is pipálja be senki. Lehet ezt valahol globálisan állítani?

Szerkesztve Simon007 által: 2010 április 16 - 19:43

0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó