Több problémám is lenne. Az egyik, hogy nem tudom kikapcsolni, hogy a blogok egyedi fejlécet kapjanak. Nem is lehet?
A második problémakör a bonyolultabb. Jogosultságok. Szeretnék egy blogot, amelyet egy felhasználói csoport írhat, szerkeszthet. Ez alapvetően megoldható, de több sebből vérzik. Egyrészt a csoport tagjai szerkeszthetik egymás írásait is ami elég nagy baj, ráadásul mindenki nyithat új blogot is amit elkerülnék. De a legnagyobb baj az, hogy ha a csoport egy tagját visszahelyezem egy olyan csoportba ami nem rendelkezik csak megtekintési jogosultsággal, a szerkesztési és törlési jogosultsága a cikkekre akkor is megmarad. Új blogot nem tud nyitni és új bejegyzést nem tud írni, de minden más egyéb továbbra is a rendelkezésére áll. Aki egyszer bekerül a blog csoportba az így soha többet nem távolítható el onnan. Ezzel kapcsolatos az is, hogy jogosultság nélkül nincs "Add entry" gomb, jogosultság után van. Ha elveszem a jogosulságot a gomb ott marad, de rákattintva hibaüzenetet kap.
Szóval én vagyok a béna és nem tudom jól beállítani vagy ennyire bugos ez modul? A fórum és a blog is a legfrissebb, megvásárolt példány.
Köszönöm a segítséget!
Szerkesztve Simon007 által: 2010 március 06 - 00:13

Súgó