IPB Fórum: Menűk - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Menűk

#1 Felhasználó nem aktív   Mr Alicard 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 10

Elküldve: 2010 február 09 - 23:42

Hello
Az lenne a kérdésem,hogy lehet lefordítani a menűpontokat?
Van a Gallery,Portal,Calendar,Donate menűpontom amit nem tudok lefordítani.Tudni tudom mit jelent csak nem találom hol vannak azok a kódok.
Már a google-n is rá kerestem mint ipb menu,ipb navigation, ipb menu, ipb editing of menus,stb... .De nem sok sikerrel jártam.Majd a nyelvi fájlokban próbáltam keresni ott volt néhány hely ahol azok a szavak voltak át is írtam magyara,de a menűpontok nem változtak.Végezetül meglátogattam az angol IPB-t megnézztem a dokumentációt ott sem jártam több sikerrel.
Szóval lényegében az a kérdés merre vannak a menűpontoknak a kódjai?Meik fájlban?Vagy nem tudom :D .
Köszönöm előre is a választ.

Szerkesztve Mr Alicard által: 2010 február 09 - 23:44

0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2010 február 10 - 20:58

Ha nem nyelvifájlból olvassa be, akkora a modul nevét írja ki.
Tehát megkeresed a modult az ACP-n és átnevezed.
0

#3 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 2010 március 08 - 01:33

Már mindenhol kérdezek. :)
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a főmenü sorrendjét szabadon változtatni? Azt látom a CP-ben, hogy kategóriákon belül hagyja, de én például a Blogot szeretném a Fórum elé elsőnek.

Offtopik, de ha már a magyar nyelv előkerült. Borzalmas, hogy a nyelvet több helyen kell állítani. Van egyszer a szövegfájl, aztán van, hogy a template-ben kell átírni (pl. Links "or") vagy mondjuk a Gendert pedig a CP egy eldugott sarkában. És vannak olyanok amiket képtelen vagyok megtalálni, például a Links fül a profilban.
0

#4 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2010 március 08 - 12:30

Üzenet megtekintéseIdézés: Simon007 - Dátum: 2010 március 08 - 01:33

Már mindenhol kérdezek. :)
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a főmenü sorrendjét szabadon változtatni? Azt látom a CP-ben, hogy kategóriákon belül hagyja, de én például a Blogot szeretném a Fórum elé elsőnek.

Megoldható ha a template-ben (ha jól emléxem a globalTemplate az) átcseréled a kódot.

Üzenet megtekintéseIdézés: Simon007 - Dátum: 2010 március 08 - 01:33

Offtopik, de ha már a magyar nyelv előkerült. Borzalmas, hogy a nyelvet több helyen kell állítani. Van egyszer a szövegfájl, aztán van, hogy a template-ben kell átírni (pl. Links "or") vagy mondjuk a Gendert pedig a CP egy eldugott sarkában. És vannak olyanok amiket képtelen vagyok megtalálni, például a Links fül a profilban.

Emiatt már én is sokszor panaszkodtam a fejlesztőknél, hogy nem lehet normálisan lefordítani a fórumot, de azt mondták, hogy így lett megtervezve és nem valószínű, hogy ez a jövőben változni fog. Tehát marad félig lefordítható adminisztráció, és sok más helyen módosítandó részek. ezért nem is nagyon foglalkozunk tovább a fórum fordításával.

A links fül az gondolom egy kiegészítőből van, azokat a kiegészítőknél lehet átírni, nem a nyelvi fájlokban.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó