Szerettem volna a fejlécemet a fórumon kicserélni jobb klikk kép mentése és PS-el átszerkeszteni de nem megy letölteni a képet sem.
A gyökér könyvtárban is megtaláltam a logo.png lementettem de aza alap kék ipb fejléce jött le a az uj skin mappájábol.
Nos szóval aszt átszerkesztettem feltötem de nem cseréli le.
Át lehet irni valahogy eszt a fejlécet?Mert má laáttam ugyenezt a skint valahol úgy átirva hogy a csak a szöveg lett más.
Segitségeteket köszönöm!
Oldal 1 / 1
fejléc szerkestése
Elküldve: 2010 január 30 - 23:33
vagy ha végképp nem megy, jobb klikk, kép tulajdonságai- ott megtalálod a helyét is..
ha ez sem akkor foxival is mehet a dolog jobb klikk oldal adatainak megjelenése menüpont. majd a bejövő ablakon felül keresed a média menüpontot és megjeleníti az adott weblapon lévő képeket...
ha ez sem akkor foxival is mehet a dolog jobb klikk oldal adatainak megjelenése menüpont. majd a bejövő ablakon felül keresed a média menüpontot és megjeleníti az adott weblapon lévő képeket...
Valaminek az értékét csak annak elvesztése után tudod értékelni...
Elküldve: 2010 január 31 - 21:04
adj már egy linket a fórumhoz ebből sokat nem szűrtem le
Valaminek az értékét csak annak elvesztése után tudod értékelni...
Elküldve: 2011 január 03 - 22:29
Talán ide illik még legjobban a kérdésem. 
Miként tudnám a felső menüsorban (ami itt: Fórum Felhasználók Naptár Hibajelentés stb...) megjelenő egyes kiegészítők nevét, címét?
Plusz hogyan tudnék hozzáadni plusz linket? (Mely fájlba keressem az alap megjelenésnél?)
Miként tudnám a felső menüsorban (ami itt: Fórum Felhasználók Naptár Hibajelentés stb...) megjelenő egyes kiegészítők nevét, címét?
Plusz hogyan tudnék hozzáadni plusz linket? (Mely fájlba keressem az alap megjelenésnél?)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó