Oldal 1 / 1
Böngésző mutatása
Elküldve: 2009 december 21 - 15:56
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni ebbe hogy melyik mod. az amelyik kimutatja az aktív tagoknál hogy milyen böngészővel van fennt?
Ez a kérdés már szerepelt mester témájában csak nem válaszoltatok rá gondolom mert nem ide írta és onnan vettem mert engem is érdekelne.
Választ előre is köszi.
Üdv.: junior001
Valaki tudna segíteni ebbe hogy melyik mod. az amelyik kimutatja az aktív tagoknál hogy milyen böngészővel van fennt?
Ez a kérdés már szerepelt mester témájában csak nem válaszoltatok rá gondolom mert nem ide írta és onnan vettem mert engem is érdekelne.
Választ előre is köszi.
Üdv.: junior001
Elküldve: 2009 december 27 - 04:29
Nekem van valami, de az csak 2.3.x verziókhoz van.
(T23) Browser Detection 1.5
Ha esetleg már elkészítették 3-as IPB-hez akkor ezen a néven keresd, ha még nem akkor itt a mod csak át kell írni 3-as IPB-re!
Egyébként pár hónap teszt után én a 2.3.5-ös verzió mellett döntöttem, marad az. Szép az új motor és vannak benne nagyon jó változtatások, de általánosságban ugyan az a gond ami a legtöbb új termékkel: vagyis a dizájn iszonyat fullos, a belső is nagyszerű de van ami jobb ha nincs tunningolva! Persze ez csak az én véleményem!
T23_browser_detection_1.5.zip (78,16K)
Letöltések:: 11
(T23) Browser Detection 1.5
Ha esetleg már elkészítették 3-as IPB-hez akkor ezen a néven keresd, ha még nem akkor itt a mod csak át kell írni 3-as IPB-re!
Egyébként pár hónap teszt után én a 2.3.5-ös verzió mellett döntöttem, marad az. Szép az új motor és vannak benne nagyon jó változtatások, de általánosságban ugyan az a gond ami a legtöbb új termékkel: vagyis a dizájn iszonyat fullos, a belső is nagyszerű de van ami jobb ha nincs tunningolva! Persze ez csak az én véleményem!
T23_browser_detection_1.5.zip (78,16K)
Letöltések:: 11
Szerkesztve ashiaor666 által: 2009 december 27 - 04:38
I hope you find christ and get molested by your new pastor!
Elküldve: 2010 február 08 - 01:10
aszem van már 3ashoz is 
nemtom mehet-e reklám de itt nézz szét:
nemtom mehet-e reklám de itt nézz szét:
http://www.forumscriptz.org/3-x-x-modifications/ha tilos akkor töröljétek
Elküldve: 2010 március 03 - 17:48
Íme amit keresel:
http://data.hu/get/2289421/T30_Display_Members_Browser_0.9.0_matrixtech.hu.rar.html
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó