Oldal 1 / 1
Admin hitelesítés
Elküldve: 2009 december 08 - 16:54
Üdvözlök mindenkit!
Lenne egy kis problémám az admin menüvel, szeretnék segítséget kérni. Beállítottam a htacces-t és az admin menüt levédte külön jelszóval. Nem tudok bejelentkezni mert egy felugró ablak jön be előszőr, aminek a jelszavát meg nem tudom. A htacces filet kerestem a táron, de nem találtam. validator.php-t lefuttattam!
Részlet:
admin.php Not our's
admin.php Deleted!
admin/.htaccess Not our's
admin/.htpasswd Not our's
Kérdés, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy nem kérjen külön felugró ablakba jelszót adminnál?
Segítségüket előre is köszönöm!
IPB verzió: 2.3.5
Lenne egy kis problémám az admin menüvel, szeretnék segítséget kérni. Beállítottam a htacces-t és az admin menüt levédte külön jelszóval. Nem tudok bejelentkezni mert egy felugró ablak jön be előszőr, aminek a jelszavát meg nem tudom. A htacces filet kerestem a táron, de nem találtam. validator.php-t lefuttattam!
Részlet:
admin.php Not our's
admin.php Deleted!
admin/.htaccess Not our's
admin/.htpasswd Not our's
Kérdés, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy nem kérjen külön felugró ablakba jelszót adminnál?
Segítségüket előre is köszönöm!
IPB verzió: 2.3.5
Elküldve: 2009 december 08 - 17:13
Gondolom szépen bemásoltál egy .htaccess fájlt úgy ahogy van és nem gyártottál hozzá .htpasswd-t, ami a jelszót meg a nevet tartalmazná, amivel be lehetne lépni...
A .htaccess fájl ott van, csaka . mait trejtett és nem látod. Írd felül egy üres .htaccess fájllal.
A .htaccess fájl ott van, csaka . mait trejtett és nem látod. Írd felül egy üres .htaccess fájllal.
Elküldve: 2009 december 08 - 17:26
Nem másoltam én be semmit és ez a gond. Leírnád a htpasswd tartalmát? Megköszönném!
Elküldve: 2009 december 08 - 19:20
Hogy írnám le? Neked kellett volna létre hozni vagy valamivel létrehozatni.
Végül egy felhasználónév és egy titkosított jelszó páros kéne legyen benne. Én találjam ki mi legyen? ?)
Ha egy üres .htaccess fájlt feltöltesz, akkor minden a régi lesz és megpróbálhatod másképp.
Végül egy felhasználónév és egy titkosított jelszó páros kéne legyen benne. Én találjam ki mi legyen? ?)
Ha egy üres .htaccess fájlt feltöltesz, akkor minden a régi lesz és megpróbálhatod másképp.
Elküldve: 2009 december 08 - 20:56
Ez a segítség semmit nem ér. Nem tudom miért van ehez külön fórum, ha nem kapunk részletes beszámolót a kérdésekről. Egyáltalán nem tudom visszaállítani a passt. htaccest is meg htpasswd is csináltam újat beletettem felülírtam eltűnik, és nem jó!! Én nem azt mondtam, hogy kell ezeket átírni, hanem hogy hogyan lehet KIKAPCSOLNI.
köszönöm, Antal
köszönöm, Antal
Elküldve: 2009 december 08 - 21:55
Lightning, működik-e a fórum .htacces nélkül?
Ha igen, akkor egyelőre ki kellene próbálni úgy, hogy a .htacces és a .htpasswd fájlokat letörlöd a szerverről.
Ha nem találod magát a fájlt az azért lehetséges, mert rejtett. Tedd láthatóvá (de webes hozzáférés esetén szinte mindig látható minden fájl), azután töröld.
Ha semmiképp nem javul meg, akkor újra kellene telepíteni a fórumot.
Ha igen, akkor egyelőre ki kellene próbálni úgy, hogy a .htacces és a .htpasswd fájlokat letörlöd a szerverről.
Ha nem találod magát a fájlt az azért lehetséges, mert rejtett. Tedd láthatóvá (de webes hozzáférés esetén szinte mindig látható minden fájl), azután töröld.
Ha semmiképp nem javul meg, akkor újra kellene telepíteni a fórumot.
[SzoZoWeb] > > > [DesktopVerseny]<<<
Elküldve: 2009 december 09 - 09:05
Idézés: titokzatosfarkas - Dátum: 2009 december 08 - 20:56
Ez a segítség semmit nem ér. Nem tudom miért van ehez külön fórum, ha nem kapunk részletes beszámolót a kérdésekről.
Szerintem elég részletes beszámolót kaptál, nem tudom mire fel a követelőzés.
Ha nem megy, töröld a fájlt a fentebb leírtak szerint.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó