Általános Stargate SG-1
Elküldve: 2006 augusztus 03 - 13:41
És akit érdekel, az meg is veheti a jelenlegi els? 9 komplett évadot t?lem.
Elküldve: 2006 augusztus 03 - 13:44
Megéri megvenni még az angolt is nem, hogy a szinkronos verziókat.
Nekem megvannak aszinkronos részek és szívesen nézem vissza ?ket.
Kár, hogy a 10. évadhoz csak évek múlva lesz szinkron ha egyeltalán lesz, remélem az utlsó tervezett évaddal a 11. évaddal jobban fognak bánni és itt Magyarországon is le fogják adni időben.
Nekem megvannak aszinkronos részek és szívesen nézem vissza ?ket.
Kár, hogy a 10. évadhoz csak évek múlva lesz szinkron ha egyeltalán lesz, remélem az utlsó tervezett évaddal a 11. évaddal jobban fognak bánni és itt Magyarországon is le fogják adni időben.
Elküldve: 2006 augusztus 15 - 08:42
Nos, a teljes 9. évad megvan mostmár, hamar "összef?zték" a szinkronnal az eredeti változatot! Úgyhogy jelenleg az elérhet? 1-9 teljes évad megvan tv logó, és korhatár katrika nélkül, tv2 szinkronnal, DVD min?ségben DivX min?ségben.
Elküldve: 2006 augusztus 29 - 12:27
Allítólag most véget ér a sorozat. Minden jónak vége egyszer.
[SzoZoWeb] > > > [DesktopVerseny]<<<
Elküldve: 2006 augusztus 29 - 14:53
Ez jó hír, mármint hogy a TV2 leadja, így teljes lesz a Csillagkapu sorozat!
Az eredeti filmet - bármily furcsa - sosem láttam, de a TeszVeszen megnyertem VHS-en, ha minden igaz, legkés?bb jöv? hét hétf?ig megérkezik, és bedigitilazilása után meg is nézem.
Az eredeti filmet - bármily furcsa - sosem láttam, de a TeszVeszen megnyertem VHS-en, ha minden igaz, legkés?bb jöv? hét hétf?ig megérkezik, és bedigitilazilása után meg is nézem.
Elküldve: 2006 augusztus 29 - 15:57
VAnnak akik digitális aláírásokat gy?jtenek a sorozat megmentéséért, hátha sikerül elérniük valamit. Én is aláírtam.
De az is lehet, hogy valamelyik csatorna meggondolja magát és megveszi a sorozatot és akkor fellélegezhetünk.
A lényeg, hogy legalább a spin-of sorozat, vagyis az Atlantisz megmarad.
Az viszont szomorú, hogy pont a nagy 200. résznél kellett bejelenteni, hogy vége a sorozatnak.
De ez koránt sem olyan szörnyű mint gondolnánk: A Csillagkapu jövője
Szóval nincs mért aggódni.
De az is lehet, hogy valamelyik csatorna meggondolja magát és megveszi a sorozatot és akkor fellélegezhetünk.
A lényeg, hogy legalább a spin-of sorozat, vagyis az Atlantisz megmarad.
Az viszont szomorú, hogy pont a nagy 200. résznél kellett bejelenteni, hogy vége a sorozatnak.
De ez koránt sem olyan szörnyű mint gondolnánk: A Csillagkapu jövője
Elküldve: 2006 augusztus 30 - 12:33
Azonnal megkeresem.
http://www.ipetition...gate/index.html
Kérlek titeket hogy írjátok alá! Nektek csak fél perc, de megmentheti a kedvenc sorozatotokat.
http://www.ipetition...gate/index.html
Kérlek titeket hogy írjátok alá! Nektek csak fél perc, de megmentheti a kedvenc sorozatotokat.
Elküldve: 2006 szeptember 10 - 18:07
A Csillagkapu (és több sci-fi sorozat) borítóit készít? Tauri Gate elköltözött a Dataglobe szerverére, melyet Taurinak én biztosítok.
Az új weblapcíme ezentúl: http://taurigate.computertech.hu

Súgó